Zoya Pasha + Essie Carnival


Zoya Pasha är ett lack som definitivt hör till de svårbeskrivna så kallade "mushroomy"-nyanserna. En grå/brun/beige nyans skulle man kunna kalla det. Pasha har också ett mycket fint silver/pärlemorskimmer som gör det lite extra spännande. Jag gillar Pasha, speciellt när jag vill känna mig lite neutral men ändå inte tråkig. Hon är lite kladdig att måla med, men det funkar och det täcker fint med två lager. För att piffa till det hela lite valde jag att lägga ett lager Essie Carnival på toppen. Det påminner mycket om China Glaze Fairy Dust men har något större holografiska glitterpartiklar. Som vanligt  gillar inte min kamera glitter men den holografiska effekten fångar den väl.

Kommentarer
Postat av: Sminkan

Ååååååh! Nu vill jag också ha Pasha! Gah! Jag blir galen! Jag fick ju så dålig lön nu också, efter den långa sjukskrivningen med knäet, så jag har tänkt dra ner på nagellacksköpen, men så klart du ska frestas med alla möjliga godbitar. Och så beställde jag en jätteflaska överlack och lite annat nyss, sådant man måste ha men helst inte vill köpa, så det är redan en stor tugga tagen ur nagellackspengahögen... Pasha alltså... Så fin. Ska kolla var jag hittar den! ;D

2009-01-02 @ 13:42:17
Postat av: Marie

En rätt typisk adrasteiah-färg, anar jag? Det var snyggt! Gillar att det inte är så ljust.

2009-01-02 @ 18:41:44
URL: http://fizzivy.blogspot.com
Postat av: makeupoholic

Oh, Pasha ser ljuvligt ut, jag gillar såna där skumma nyanser!

2009-01-02 @ 21:51:00
URL: http://makeupoholic.blogspot.com
Postat av: adrasteiah

Sminkan: Jag tror jag köpte mitt på ebay, så kika där. Det är en riktigt fin nyans om man gillar de här svampfärgerna ;) Och I hear you, har också varit "tvungen" att köpa en massa mindre roliga saker som överlack, underlack och nagelfil den här månaden. Det är ju inte riktigt det man vill lägga lackbudgeten på..Marie: Jo, det kanske man kan säga =) Jag har ju en soft-spot för dessa nyanser...makeupoholic: Då är nog Pasha något för dig, hon är jättefin!

2009-01-03 @ 01:25:23
URL: http://drenchedincolor.blogg.se/
Postat av: Chaosophia

Jag kan faktiskt inte bestämma mig för om jag gillar det eller inte. Det är fint, men jag tror faktiskt att jag skulle bli uttråkad av det bara för att det är så pass diskret.

2009-01-03 @ 19:21:03
URL: http://chaosophia.blogg.se/
Postat av: RM

Wow, så snyggt!

2009-01-03 @ 21:58:15
URL: http://recenseramera.blogg.se/
Postat av: adrasteiah

Chaosophia: Jo, den risken finns ju. Personligen blir jag snabbare less ett glitterlack än ett sådant här lack. Men smaken är ju som baken och tur är väl det! ;)

2009-01-04 @ 15:19:35
URL: http://drenchedincolor.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0