Nubar Purple BeachPurple Beach är ytterligare ett duochromt lack från Nubar. Jag gillar verkligen den här mossigt lilaskiftande färgen. Mums! Det har en ganska stark duokrom effekt i de flesta ljus. Dessutom är det riktigt trevlig att lacka med - pigmenterat, lätt att kontrollera med penseln och snabbtorkande. Vad mer finns att säga? Jag tror att bilderna talar mycket för sig själva. Frågan är bara under vilken färg jag ska sortera Purple Beach?

Nubar Indigo IllusionIndigo Illusion fråm Nubar är ett av alla deras fina duochroma/multifärgade lack. Ja, vilken färg är det egentligen? Blått? Grönt? Lila? ... Någonstans bland de nyanserna hamnar vi i alla fall, med skiftningar i guld och rosa. Jag kände mig lite avigt inställd till lacket först men efter en dag med manikyren gillar jag det mer. Två lack är vad jag har på bilderna. Ett tredje hade dock inte skadat. Fungerar också bra ihop med mitt favoritöverlack China Glaze Fast Forward.

Essie Over The KneeHär kommer så en manikyr med Essie Over The Knee. Nyansen är väldigt skiftande i olika ljus, den upplevs gråbrun med lilarosa undertoner i kallt dagljus och något varmare och "mjölkchokladig" i inomhusljus. Over The Knee har ett fint gyllene skimmer som dock syns mer i flaskan än vad det gör på naglarna. Jag gillar det i alla fall och det är lättlackat, snabbtorkande och täcker utan problem med två lager.

Lite nya lack till Helmer


Det börjar bli ljusare ute (det tackar vi för!) och det gör mig sugen på lite ljusare naglar. Den senaste trenden - våriga pasteller känns det lite tidigt för, men jag lackar gärna med lite mer naturliga, smutsiga färger - "mushrooms" eller möjligtvis blåa himmelstoner. På den översta bilden ser ni några favoriter för tillfället: Angora Cardi, Chinchilly och Mink Muffs från Essies höstkollektion Cuddle With Color. Några andra favoriter (på nedersta bilden)är: "Jazz" en snygg neutral färg och "Over The Knee" en gråbrun lite varmare snygging. Båda från Essie. Och glittriga "Stellar" (som ni kan se i föregående inlägg) från China Glaze. På den klickbara bilden ser ni det härliga skimret i Over The Knee.


China Glaze StellarEtt av China Glaze fina nysläppta glitterlack - "Stellar" ser ni här. Jag blev genast förtjust när jag såg bilderna på det. Är ju inte så jätteförtjust i glitterlack men den diskreta nude-färgen på Stellar gör det lite speciellt. Färgen skulle jag vilja kalla greige (grå/beige), med en rosa underton och är fullspäckat med silvrigt (och guldigt?) glitter. Inte dumt alls faktiskt. Två lager lack räcker för täckning på den längd jag har på mina naglar och det räcker också med ett lager överlack för att ytan ska bli slät. 

RSS 2.0