Gråsvart sotning


Detta är egentligen gårdagens mejk men idag har jag inte sminkat mig alls, bara bakat och druckit glögg, så ni får se denna idag. Inga konstigheter alls - på en grund av Clinique "touch tint for eyes" i nyansen "nude sparkle" ligger den mycket lättjobbade matta, svartgråa skuggan Lancome Color Focus 110 "Black is black" på hela locket, en bit upp över globlinjen och lite under ögat. Bara för att få lite skimmer och djup duttade jag sedan på lite av Makeupcosmetics "Elegant" mitt på locket. Svart kajal från Biotherm på vattenlinjen både uppe och nere och så NYX Doll Eye mascara.
Glömde lägga upp bild på läpparna, men här kommer de. De fick lite färg av MAC Pro Longwear "Supreme" och medföljande skimrande gloss.

OPI Baby It´s "Coal" Outside!


Baby It´s "Coal" Outside är ett av lacken i OPI´s julkollektion Holiday In Toyland. Det är ett svart lack med massor av silverglitter. Inte unikt men fortfarande riktigt snyggt. Det är lättlackat och penseln är härlig och lätt att jobba med. På bilderna ser ni två lager och det krävs det också för att få det täckande på min nagellängd. Grunden är underlacket NailTek foundation III och överlacket Seche Vite. 
Jag hade tänkt göra en snygg dekoration på det här, men så ville inte min långfingernagel vara med och leka längre... Det är alltid lika trist!

Paletter och kit!


Jag är riktigt förtjust i paletter och när jag ser de här vill jag ha alla! Titta bara på paletten i mitten, med ledbelysning! Förmodligen inte praktiskt för fem öre men det är ju bara hur kul som helst! Och för ett pris på cirka 75 svenska kronor så har man nästan råd att kitscha till det ;) Alla paletter hittar du hos Beautyspot Cosmetics och de skickar internationellt.

Gårdagens i silver och guldiga toner


Hann inte lägga upp gårdagens mejk igår så ni får den idag istället. Tyvärr blev bilderna inte alls bra, färgerna och skimret kommer inte till sin rätt. Det gör det ju nästan aldrig, men denna gång var det verkligen mycket snyggare i verkligheten. Det är i alla fall en kombination av Makeupcosmetics "Brown Smoke", "Golden Egypt" och "Steel Silver" samt Revlons High Dimension eyeliner i "gold flash" och "bronze flash". Glömde highlightern men den svarta kajalen på vattenlinjen kommer från Biotherm och mascaran är NYX. Läpparna var neutrala med bara lite gloss.

OPI Brand New Skates


Jag älskar grått. Både på naglar och på ögonlock. Ja, även på kläder och inredning, men det hör ju inte riktigt hit. När det gråa dessutom är späckat med skimmer i bland annat guld och koppar, två andra favoritfärger, ja då kan det bara bli fullträff! Brand New Skates är riktigt j-la snygg men tyvärr är hon också väldigt skir. Jag ville minnas att Sminkan behövde fyra lager av lacket för att få det täckande och det var jag verkligen inte sugen på, därför grundade jag med ett lager China Glaze Recycle, ett ganska ljust grått cremelack. Då räckte det med två lager BNS ovanpå för att få rätt intensitet. Det blev rätt bra tycker jag, färgen känns mycket lik färgen i flaskan och jag trivs verkligen i färgen.

Leverans från Kicki.be!


Jag skrev ju om webshoppen Kicki.be här på bloggen för någon dag sedan och jag tänkte att jag skulle testat att beställa lite saker därifrån för att se hur det fungerade. Jag la beställningen efter midnatt i måndags och idag, onsdag låg paketet i lådan. Eh, hur är det ens möjligt att skicka så snabbt? Well, här klagas inte!
Alla produkter utom pennorna kom i sina förpackningar vilket känns tryggt och bra. Då vet jag att ingen varit och pillat på grejorna. Förpackningarna är dock lite skadade och luggslitna men det gör inget. Jag är definitivt nöjd med mig köp så här långt. Jag tog köpet på faktura för en extra kostnad av 29:- och det kan det ju vara värt om man aldrig handlat från företaget förut och känner sig osäker.
Budgetsmink till vrakpriser är inte alls dumt!

Grålila onsdag


Idag fick ebay-paletten komma fram och leka igen. Har jag ingen inspiration är det den som ofta får sparka igång mig med sina färger. Kompositionen består av en mörkt grå skugga på yttre delen av ögonlocken, en mörkt lila mitt på och en gul/guld skimrande på den inre delen. Lite grå och lila skugga under ögat också och en ljus highlighter under brynet och närmast tårkanalen. Svart kajal från Biotherm på vattenlinjen både uppe och nere och mascara. Enkelt och bra.
Ett rosatonat läppstift från Face på läpparna. Vet dock inte vad det heter för lappen har ramlat av. Bra vardagsfärg iaf.

Sinful Colors #89 Shausha


Här får ni också en riktigt NOTD med #89 Shausha. Precis som jag anade så hade Shausha bättre täckning än Kismet Karma som ni såg i den förra NOTD'en. Mycket tack vare att konsistensen på lacket var tjockare. På bilderna ser ni två lager lack och skymtar fortfarande VNL men den är mycket mindre framträdande i verkligheten. Det är ju ett ganska ljust lack och då kommer man ofta undan med mer också.
Men som sagt ganska trögt och tjockt att lacka med, det vill gärna till att bildas vallar och bli ojämnt om man inte är noggrann. Metallicfinishen medför också en tendens till synliga penseldrag... Nä, detta är inget favoritlack direkt. Nyansen är ganska fin dock, neutralt men ändå med en trevlig lyster. Men det räcker helt enkelt inte för mig.

Swatches på Sinful Colors lack


För att underlätta för er som funderar på att beställa lite lack från Sinful Colors så har jag här samlat nästan alla mina SC-lack på ett enda hjul. Bilderna är inte tipp-topp men det var det bästa jag kunde åstadkomma för tillfället. Bilderna här ovanför är tagna i dagsljus, under halogenbelysning och slutligen med blixt. Alla lack är lackade i två flödiga lager, vissa skulle behöva minst ett till men på det sättet så ser ni också vilka som är skira och vilka som är mer täckande. De mörka lacken kommer dock inte till sin rätt, de är inte så mörka som bilderna vill visa.

Hursomhelst, i numerisk ordning:
1. #281 Color Scare
2. #87 Rose Diamond
3. #145 Coco Diamond
4. #615 Let Me Go
5. #819 Wicked Mind
6. #89 Shausha
(inte lika lilablå som på bilden, mer rosa).
7. #327 Kismet Karma (inte riktigt lika blå som på bilden, mer lila).
8. #325 Kismet
9. #81  Tucana
10. #611 Rich In Heart
(mörkt svartröd med massor av rödlila skimmer).
11. #138 Medusa (varmt brun med skimmer).
12. #602 San Francisco
13. #146 Kansas
14. #79 Opal Glitter


20% off on everything at Cherry Culture!


Ojoj, rea på CherryCulture igen! Nu 20% rabatt på allt i butiken om man anger kod: TG20. Giltigt tom 30/11. Passar ju perfekt för att handla lite julklappar! 

Gråbrun sotning med guldiga inslag


Dagens mejk är en enkel sotning i grått och brunt. På yttre delen av ögonlocket och lite under ögat ligger MAC "Mothbrown", en lilagråbrun skugga som jag tycker mycket om och på den inre delen av locket ligger Makeupcosmetics "Blackstar Gold. På vattenlinjen uppe och nere har jag den gråa kajalen Revlon High Dimension  "Flaxh Acier". Och så mascara - NYX Doll Eye som vanligt.

Sinful Colors Kismet Karma (Marma)


Först ut att testas av Sinful-lacken  blev alltså Kismet Karma, eller Kismet Marma som det står under flaskan, (men det måste ju vara felmärkt). Som ni ser finns en ganska tydlig VNL trots att det här är tre lager lack. Nu är det väl inte hela världen om man ser lite av nagelbädden men det är ändå ett minus. Jag gillar inte alls att behöva lacka mer än två lager och när det inte ens räcker med tre, ja då ligger inte lacket särskilt bra till hos mig. Det är synd, för nyansen är verkligen jättefin.  Jag älskar lystern på lacken som nästan känns upplyst inifrån och den framträder bra även i dunklare belysning. #89 Shausha har också den här effekten men drar mer mot rosa. Det ska bli spännande att se om det lacket har bättre täckning än Kismet Karma - vilket underbart namn för övrigt!

Lackleverans från CherryCulture!


Idag kom lacken som jag beställde från CherryCulture när de hade 20% på alla lack från Sinful Colors. Eftersom att det är så svårt att välja nyans från deras sida som saknar färgkartor så kan man få sig en eller annan överaskning när lacken väl kommer hem. Denna gång var det #87 Rose Diamond som utmärkte sig negativt. Inte riktigt min färg i sin knallrosa skepnad, (det är ännu knalligare än vad det ser ut på bilden). Annars ser de andra nyanserna helt ok ut. #81 Tucana är en snygg välpigmenterad lila nyans och #819 Wicked Mind en mörkt rosa med silvrigt skimmer som också ser fin ut. Fast jag ska inte säga så mycket innan jag testar dem, då får vi se vad de går för.

På bilden, från vänster har vi:
1. #89 Shausha - Rosalila nyans med mörklila dagrar och guldigt skimmer. Svårbeskriven färg, men det brukar vara positivt!
2. #615 Let Me Go - Rosa med ljuslila dagrar och turkost skimmer.
3. #81 Tucana - Ett varmt mörklila cremelack.
4. #327 Kismet Marma (heter Kismet Karma på hemsidan!) - Lila nyans med blåa dagrar och skimmer i rosa och guld. Också skiftande, svårbeskriven färg.
5. #805 California - Beigerosa nyans med massor av skimmer och även mindre glitterpartiklar i rosa och silver. Kallas det "glass flecks" kanske?
6. # 358 Hidden Nature - Nudefärgat cremelack.
7. #145 Coco Diamond - Rosabrunt späckat med skimmer och mindre glitterpartiklar i rosabrunt och silver. Även detta skulle jag vilja kalla ett "glass fleck" lack.
8. #87 Rose Diamond - Knalligt rosarött "glass fleck", alltså med massor av skimmer i rött och silver (drar inte mot orange som bilden vill visa). 
9. #Wicked Mind - Mörkt gråtonat rosa med silverskimmer.

Så, en hel del godbitar verkar det finnas. De nyanser som innehåller ordet "Diamond" verkar alla vara så kallade "glass fleck" lack, men även #805 California har alltså denna egenskap. Fråga gärna om det är någon nyans ni undrar över eller om ni vill att jag ska börja mina NOTD med någon särskild!

Uppdaterar med en till bild men ljuset vill inte samarbeta med mig...
Lacket som saknas på bild är #805 California och blev kidnappat av min mor.  


China Glaze Tinsel


Snön ligger vit utanför fönstrena och jag blev sugen på att äntligen testa Tinsel som är ett lack späckat med silverglitter från China Glaze julkollektion Sleigh Ride. Lacket är ganska skirt så för att få en jämn yta på nagel så grundade jag med ett ljust rosabeige lack från Zoya som heter Nikki, ett jättefint lack på egen hand för övrigt. På ett lager Zoya Nikki ligger sedan två lager Tinsel och ett lager överlack. Det blev en ganska lyckad kombo tycker jag med en väldigt liten VNL (visible nail line). Nu blev jag sugen på att testa övriga lack i Sleigh Ride kollektionen - Emerald Sparkle, ett täckande grönt glitterlack och Ruby Pumps, ett rött glitterlack.

Klassisk lördag


Hann inte lägga upp gårdagens mejk så ni får den idag söndag istället. Det blev en enkel sak med fokus på eyeliner och läppar. I globlinjen och lite under ögat ligger MAC "Satin Taupe" och på hela locket och lite under brynet ligger Clinique color surge super shimmer i "301 platinum". Den skakiga eyelinern är Face geleyeliner i svart och på fransarna ligger NYX Doll Eye mascara.
Läpparna fick sig ett ganska tunt lager färg med hjälp av MAC Pro longwear i nyansen "Alta moda", ett longlasting läppstift i flytande form som sitter som berget, oftast. Jag ville dock inte ha en så täckande nyans så jag la på det tunt med en pensel och sen toppade jag med Elisabeth Ardens lip protectant stick i "berry" men det gjorde tyvärr att läppstiften inte satt så länge. Man ska helst använda det medföljande glosset till Pro longwear.


Plommon och guld


Självklart matchar jag mejken med naglarna! Idag har jag använt mig av en av mina favoritskuggor all-time - Lancome Color Focus 230 "Profond sommeil" som är en väldigt pigmenterad och härligt plommonfärgad matt skugga. Den behöver verkligen ingen övertalning för att fastna på locken och smular inte heller. Den ligger alltså på yttre delen av ögonlocket och under ögat. Sen matchar jag denna med Makeupcosmetics "Desert", en skitsnygg glimrande skugga i ja, guldbrons kanske man kan kalla det? på den inre delen av ögonlocket och lite under inre delen av ögat. Som highlighter och närmast tårkanalen ligger MAC pigmentet "Provence".
Idag fick jag också min premie från Damernas, en gel eyeliner och en eyelinerpensel från Face Stockholm som jag testade. Den verkar mycket bra! Svart kajal från Biotherm på vattenlinjen och NYX Doll Eye Mascara.
Det var nog allt, men lite fler bilder ska ni få...


China Glaze VII + Sinful Colors Color Scare


Att China Glaze VII är ett underbart lack på alla sätt och vis har jag nämnt tidigare, men det tål att nämnas igen. Det är enormt lättlackat och pigmenterat i en krämig nyans av rött och lila som jag älskar!  Glansen är också super! Det är definitivt ett av mina favoritlack. Idag piffade jag till det lite extra med guldorangeiga tippar, eller ja, halvtippar snarare. Jag tycker det är mycket enklare att göra såhär än vanliga raka tippar. Det är alltså Sinful Colors "Color Scare" som får stå för blinget idag, ett läckert lack det med, även på egen hand. Jag drog en svart linje med hjälp av ett stripinglack för att skilja lacken åt och så ett lager China Glaze Fast Forward som överlack.
Så, är det godkänt Marie? Inga gula stenar dock... kände inte för det idag ;)

Jag gästbloggar hos Rocketqueen!


Ni missar väl inte att jag gästbloggar med en EOTD hos sköna Rocketqueen? Tusen tack för tillfället!

Kosmetika till lågpris hos Kicki.be!


Jag hörde talas om nätshoppen Kicki.be via Pret-ty men har själv aldrig handlat därifrån.

Kicki.be erbjuder produkter av både kända och mindre kända budgetmärken till en mycket lågt pris. De har bland annat NYX Doll Eye Mascara för 99:- och Mosaic Powder för 79:-, som jag hyllat här på bloggen. Vill eller kan man inte beställa från USA kan ju den här shoppen vara ett bra alternativ.
Hur kan det vara så billigt då? Det här kan man läsa på hemsidan:
Vi erbjuder kosmetika till lågpris.
Produkterna kommer ur partier från USA och kan ibland ha skadade yttre förpackningar.
Men innehållet ska för den skull alltid vara ok.


Frakt- och administrationsavgift är 29:- inom Sverige. Minsta ordervärde 200:-

Några av märkena i sortimentet:

 • Rimmel
 • Loreal
 • Milani
 • N Y X
 • Smashbox
 • Sue De Vitt Studio
 • Maybelline
 • Neutrogena
 • Revlon
 • Covergirl
 • MaxFactor
 • Sally Hansen

NYX Private Sale 25% Off


Ni missar väl inte att CherryCulture har 25% rea på alla NYX produkter om du anger koden NYX25 i kassan. Erbjudandet gäller till och med den 21/11. Som om plånboken inte är nog tunn den här tiden på månaden...

Grått och mintgrönt från Viva La Diva paletten


Dagens mejk består av en kombo av två gråa nyanser och en mintgrön från paletten (inringade). Inga större problem med applikationen förutom att det rasade ner en del smulor på kinderna. Jag gillar faktiskt de mörkare grå nyanserna i paletten, de har rätt bra pigmentering och den mintgröna är rätt spännande med sitt guldskimmer (som dock inte syns så väl på bilderna). Highlightern är den ljusaste nyansen i den gröna spalten. Ingen eyeliner idag, bara kajal på vattenlinjen och mascara.

Revlon Dark Pleasures Patent Leather


Nu har jag äntligen Patent Leather hemma också! Jag fick behålla mitt extra Steel-etto och säljaren skickade mig genast det jag egentligen beställt, dvs denna skönhet. Och det tackar jag för! För det HÄR är ett svart lack som är värt att vänta på. Extremt lättmålat och mycket täckande. Jag tror nog man kan komma undan med ett lite tjockare lager om man vill, detta är dock två tunna. Enligt mig tusen gånger bättre än China Glaze Liquid Leather som jag blev mycket besviken på. Patent Leather är dock inte ett cremelack som ni kan se på bilderna. Skimret som syns i flaskan syns dock inte alls lika mycket på naglarna, men jag tror att det är bra att det finns där så att lacket inte ser lika "platt" ut. Vill jag ha glitter kan jag bara dra på ett glitteröverlack istället. Så är du ute efter ett svart lack, bör du definitivt spana in det här!

OPI Parlez-vous OPI


La ni märke till den pyttelilla flaskan? Det är faktiskt den enda flaskan jag har av det här lacket, vilket är synd, för Parlez-vous OPI från OPI's franska kollektion är ett väldigt härligt lack, både till nyans och applicering. Täckande, lättlackat och snabbtorkande. Det krävs nästan bara ett varv men på bilderna ser ni två, på en bas av NailTek foundation III och China Glaze Fast Forward som överlack. Nyansen ligger någonstans mellan grått och lila och känns ganska unik. China Glaze Channelesque är snarlik men något mindre lila. Jag måste se till att få med en större flaska vid nästa lackbeställning. Miniflaskorna är perfekta för att prova ett lack eller för någon som inte använder lack så ofta. Penseln är ganska liten men fortfarande hanterbar, speciellt med ett lättmålat lack som det här.

Sinful Colors #325 Kismet


Sinful Colors "Kismet" är en mysig nyans av lila, rosa och rött med guldigt skimmer. Men även fast det ser snyggt ut på bilderna känns det lite "bah" när jag ser det i verkligheten. I och för sig är jag inget jättestort fan av rosa så det kan ju givetvis påverka min upplevelse i negativ riktning... På bilderna ser ni två lager men det hade inte skadat med ett tredje för att få rätt djup i lacket. Det är något tunt men ändå lättlackat.
Det är också en nyans som jag tror passar de flesta. Trots att det har guldiga inslag så passar det även en kall, rosa hudton som min mycket bra. Jag siar dock att Kismet inte kommer användas särskilt flitigt av mig, men gillar du nyanser i den här färgskalan så kan det vara en riktig hit!

Bonusöga i lila och rödrosa


Ett litet bonusöga får ni också. Bilderna är tagna i dålig inomhusbelysning men det är iallafall en historia i mörkt lila och skimrande rosarött. Skuggorna kommer från ebay-paletten. Eyeliner är Gosh Extreme Art Eyeliner i en plommonfärgad nyans. Nu ska jag iväg på middag men ha en skön lördag allihop!

Swatch på Viva La Diva paletten!


Rouaa efterfrågade swatches på Viva La Diva paletten och här kommer ett litet smakprov. Ni ser på den klickbara bilden vilka färger som finns representerade. Alla färger är lagda på en bas av Clinique touch tint for eyes. Såhär i efterhand var det kanske dumt att inte swatcha på egen hand, men men... Färgerna kommer i samma ordning som de ligger i paletten. Hoppas detta ska ge en fingervisning iaf!

Teal & Copper!


Idag bjuder jag på ett öga i grönblå och koppriga toner. Skuggorna och pigmenten jag använt är Make Up Store "Zone", MAC "Teal" och "Copperclast" på ögonen och "Provence" som highlighter. Eyelinern på övre fransraden är Gosh Extreme Art Eyeliner i svart som jag sedan pressat Makeupcosmetics "blackstar green" över. Kajalen på vattenlinjen är från Biothem och Mascaran är NYX Doll Eye.
Mejken matchades med ett par läppar i skirt rött: L'oréal Color Juice Stick i "Cherry Freeze".


Viva La Diva palett!


Igår spatserade jag in på Kicks och roffade åt mig paletten med 48 "high pearl" skuggor från Viva La Divas julkollektion. Jag vågade inte vänta till löning med risk att de skulle sälja slut. Skuggorna är riktigt skimriga och bra pigmenterade. Det krävs dock lite stuns i penslarna för att jobba in skuggorna. Har man för mjuka penslar kan jag tänka mig att pigmenten kan vara lite svåra att få fast ordentligt. Och som ni ser på bilden finns en hel del färger att välja bland, överlag ganska ljusa nyanser dock men det gör mig inte något. 159:- betalade jag för paletten och det är definitivt ett riktigt fynd! De här paletterna kommer att gå åt som smör i solsken och jag är glad att jag hann knipa mig ett ex.

Den andra paletten som utöver skuggor även innehåller puder, rouge och läppglans såg också mycket trevlig ut och skulle bli en perfekt julklapp. Även de söta askarna i två olika storlekar innehöll fina saker. Så gillar ni metallisk skimrande ögonskuggor, skynda er till närmaste återförsäljare! Julklappar kan man köpa åt sig själv också! =)

Uppdatering: Efter några testsminkningar har mitt intryck av paletten försämrats något.
Tar du med fingret i skuggorna och testar på handen får du till en ganska schysst färg med mängder av skimmer. Med pensel är det betydligt svårare att få till samma effekt. Skuggorna är mjuka och oljiga och vill inte riktigt fästa på huden. Det krävs ganska mycket gnuggande och som jag också nämde tidigare - en bra pensel. För mig fungerar det ok med en tät och fast pensel från MUS, men det krävs ändå rätt mycket jobb. Dessutom sitter inte skuggorna på plats så bra, trots att de fått hjälp av en bas. För många går detta bort direkt och jag kan hålla med, det finns massor av skuggor som är mycket bättre och inte kräver samma jobb. Men på plussidan hamnar skuggornas fina skimmer och nyanser. Jag kommer kanske inte att använda paletten särskilt ofta men jag tycker ändå att några av skuggorna är bättre än andra och för priset känns det ändå ok.

Revlon Dark Pleasures Talk Dirty


China Glaze Wagon Trail? Nä! Men Talk Dirty måste vara en tvilling! Dåligt ljus idag och ovarierande bilder men färgen är ruggigt snygg! Mörkt olivgrönaktig med skimmer i guldiga nyanser. I love it! Mycket lättlackat och täckande. På bilderna ser ni två lager, (jag målar alltid två lager oavsett om det behövs eller ej) på den vanliga grunden NailTek foundation III och Seche Vite topplack. Hur läckert jag än tycker att exempelvis Wild & Crazy Erie är så blir jag dock less ganska snabbt och det känns lite som att komma hem när jag drar på en mustigare, mer dämpad nyans som Talk Dirty.
Dekorationen består av lite målade linjer av vanligt nagellack och så lite gula stenar.

Wild & Crazy Erie!


Många inlägg idag! Men jag måste bara få visa Erie också. Underbar nyans och krämigt härlig, lättlackad formula. Erie är vad jag trodde och hoppades att China Glaze Outta Bounds skulle vara men inte var. Erie är något grönare och något mindre pärlemorlik. Passar mig mycket bättre. Tack igen Badis! =)
Jo, och här ser ni mina foil-experiment också. Ville att det skulle se lite nött och slitet ut precis som man brukar se att bladguld är. Hela tummen är inte täckt av guld som det ser ut på bilden utan den har samma effekt som ringfingret ungefär.
Sussa sött mina vänner och dröm gröna drömmar!

Nageldekor - Nail Foil!


Ikväll tog jag fram mina nagelfoliegrejer efter att jag hade lackat med Wild & Crazy Erie. Jag hade nästan glömt bort hur roliga de här rullarna är! 
Först lackar du med valfritt vanligt lack och låter torka ordentligt. Sen penslar du på ett tunt lager av "Foil Adhesive", låter torka ca 8 minuter och sen tar man bitar av folien och lägger på nagel med "fina" sidan uppåt, gnuggar ordentligt och drar sen bort plasten. Kvar finns själva mönstret och då återstår bara att dra på ett varv med överlack. Jäkligt effektfullt och hyfsat lätt att jobba med.

Jag testade lite guld, a la bladguldseffekt på Erie och resultatet blev helt ok! Måste komma ihåg att använda det här fler gånger! Jag köpte mitt set på Ellos rea för något år sen, men det finns säkert att hitta på andra ställen också. Har sett lite olika varianter bland annat på Ebay.

Erie - nu i min ägo!


Sötaste Badbomben erbjöd mig ett ex av Wild and Crazy "Erie" och jag var såklart inte sen att tacka nej! Jag hade spanat på lacket tidigare men surat över att det verkade vara så otillgängligt. Sen visade Sminkan en NOTD av lacket och då blev jag ju inte mindre sugen! Idag damp iaf paketet ner i lådan och jag måste säga att lacket ser helt underbart ut i flaskan! Sen fick jag lite annat smått och gott också som ska bli spännande att testa. Tusen tack Badis för att du tänkte på mig! Hoppas du blir lika nöjd som jag med ditt paket! Kramar!

Revlon Dark Pleasures Scarlet Letter


Ledsen Marie, men det blev inget lila och orange denna gång ;) Kunde inte låta bli att testa Scarlet Letter. Och jag blev inte besviken på detta lack heller. Dark Pleasures kollektionen håller en jämn och hög kvalité och är alla lättlackade och täckande. När de torkar har de en ganska matt finish men i och med att jag använde Seche Vite som topplack så får de ändå bra glans i slutändan. Scarlet Letter är en härligt mörkt bärröd nyans med ett fint skimmer i olika röda nyanser. Det påminner mig lite om Cliniques "black honey" som jag älskar!

Färgglad onsdag!


Paletten fick jobba idag med. Använde mig av en mörkt lila, en fuchsiafärgad och en röd matt skugga. Även lite matt vit skugga som hightlighter under brynet. Ingen kajal eller eyeliner men däremot några snabba drag med mascaran. Jag tycker det är rätt snyggt att låta skuggorna och fransarna tala för sig själva ibland.
En rolig sak med paletten är att man blir så inspirerad när man ser alla färger tillsammans. Då kan man få för sig att matcha färger man aldrig skulle para ihop i vanliga fall, som idag.

Sinful Colors #281 Color Scare


Första lacket ut från Sinful Colors blev Color Scare - och vilket lack sen! Det har en enorm lyster och ett fantastiskt skimmer i eldiga, glödande toner. Jag är dålig på att beskriva färger men bilderna talar å andra sidan för sig själva. Två lättlackade varv på en grund av NailTek foundation III och ett varv med ChG FF som överlack. Konadstämpeln i svart är från brickan m51. Jag är glatt överraskad av Color Scare, hoppas att alla lack från Sinful är lika trevliga! 

Och kolla in Sminkan som också har ett häftigt orange lack på tassarna, det var hon som lockade mig till att börja med den här flaskan!

Från ebay-paletten!Dagens mejk består av skuggor från paletten som jag visat er tidigare. Färgerna är inte riktigt rätt återgivna dock, det är större skillnad mellan de olika nyanserna. De skuggor jag använt är iaf inringade på palettbilden. Två olika gulgröna nyanser på ögonlocket och lite nedanför ögat, en mörkgrå skugga på yttre delen och i globlinjen och en något gulskimrande highlighter under brynet och till att tona ut skuggorna med. Svart kajal på vattenlinjen men däremot ingen eyeliner idag. Doll Eye mascara (så skönt med en ny och fräsch!).

Den här paletten köpte jag på Ebay för en billig peng i somras någon gång och jag använder den faktiskt ganska ofta. Det är stor skillnad på kvalitéen mellan skuggorna, vissa är riktigt bra och andra mindre bra. Men med en primer så fungerar det och det finns ju hur många färger som helst att leka med!


Leverans från CherryCulture! + Revlon


Idag kom äntligen paketet från CherryCulture som jag beställde den 25'e! Ingen snabb leverans direkt, men jag är mest bara glad för att jag slapp tullen. Jag var nästan bombsäker på att det var där det hade hamnat när det tog så lång tid. Brevet är resterande lack från Revlons kollektion Dark Pleasures. Eller nä, inte riktigt men vi kommer till det...
Först lite bilder på innehållet i paketet från CC:

Sminket på bilden är: LA Colors Lip Pencil i "rose brown", NYX Concealer Stick i "porcelene", NYX Retractable Eyebrown Pencil i "Taupe" (tyvärr för ljus för mig!) och min älskade mascara NYX Doll Eye Long Lash. Fick en liten bonus också, ett läppglans med körsbärssmak/lukt. Trevligt!

Lacken från Sinful Colors är från vänster till höger:
1. #611 Rich In Heart
2. #325 Kismet
3. #138 Medusa
4. # 281 Color Scare
5. #602 San Francisco
6. #146 Kansas
7. #79 Opal Glitter

Sen lyckades jag såklart lacka swatch-hjulet i en annan ordning och ljuset att fota i var inte det bästa men här kommer ordningen iaf, från vänster till höger:
1. #138 Medusa
2. # 281 Color Scare
3. #325 Kismet
4. #611 Rich In Heart
5. #602 San Francisco
6. #146 Kansas
7. #79 Opal Glitter

Och det lilla paketet då? Jo, det skulle innehålla resterande lack ur Revlons Dark Pleasures som jag pratat så gott om och inte kunde låta bli att klicka hem. Jag väntade på Leather Black, Scarlet Letter och ytterligare ett Steel-etto. Snabb leverans som vanligt men finn ett fel, eller snarare två på denna bild!

Just det... Inget Leather Black men två! Steel-etto. Jaja, värre saker kunde ju hända men det kändes så typiskt nu när jag pratat gott om säljaren. Jag ska kontakta henne och informera om misstaget så får vi se vad som händer. Och ser ni det ludna, gråa spöket i bakgrunden? Det är Shiva och hon är en riktig linslus!
Så nu vet ni en del av vad ni har att vänta här på bloggen framöver. Sminket ser mycket trevligt ut och det ska bli spännande att testa alla lack från Sinful!

Blackstar blue & Desert


Dagens mejk består av Makeupscosmetics som vanligt! Blackstar Blue igen och matchar denna mörkblåa skugga med guldskimrande skuggan Desert. Runt ögat och på vattenlinjen har jag Revlon High Dimension Eyeliner i "Sapphire Flash". Hightlightern är en ljus skimrande skugga från en palett jag köpt från Ebay. Mascaran är NYX Doll Eye.

Nu måste jag rusa men jag har mycket att visa sen ikväll! Bland annat paket från Cherry Culture! =)

Revlon Midnight Affair


Ännu en fullträff från Revlons Dark Pleasures kollektion! Mörkt navyblå bas med klarblått skimmer. Tyvärr är skimret inte lika framträdande på naglarna som i flaskan men det skänker ändå ett härligt djup åt lacket. Som ni kanske ser har jag något kortare naglar nu också, de fick sig en rejäl nerfilning igår. Det här är egentligen den längd jag känner mig mest bekväm med och så går de sönder mindre också.
Det här lacket får mig att känna mig seriös och prefessionell, men jag vet inte riktigt varför. Vissa lack framkallar ju vissa känslor, så är det bara.
Och appliceringen då? Precis lika bra som Steel-etto. Det här är ju dock en mörkare, mer pigmenterad nyans så man kommer inte undan med lika mycket slarv. På bilderna har jag två lager lack, men det täcker nästan med ett flödigt lager. Underlacket är NailTek foundation och överlacket Seche Vite. Dekorationen är en form av sticker som jag hade liggande här hemma och sen spårade jag ut en aning med strasstenarna, men det bjuder jag på! ;) Har en idé om hur jag ska piffa till detta ännu mer sen, men just nu vill jag bara njuta av lacket som det är.
Och en liten uppdatering: Nu med ett lager China Glaze Fairy Dust på toppen. Det blev riktigt läckert!

Testar lite nytt...

Testar lite ny design på bloggen. Säg till om något ser konstigt ut hos er!

Fattar inte hur jag ska få till att det går att klicka vidare och kika på äldre inlägg längst ner på sidan. Typ "äldre inlägg" eller "tidigare inlägg".
Stör mig också på att Kategorin "Allmänt" inte fungerar som den ska.... Det fungerar inte heller att söka i bloggen.... Tips och trix? Någon som kan?

Steel Silver & Brown Smoke


Lördagskvällen var vi bortbjuda på lite festligheter och jag var sugen på något mörkt silvrigt för att matcha naglarna med. Mitt val föll på makeupcosmetics "Steel Silver" som är en riktigt snygg blåsilvrig nyans som jag la på hela ögonlocket och en bit upp mot brynet. För att få lite djup i globlinjen använde jag mig av "Brown Smoke", en gråbrun skugga med fint skimmer, också från makeupcosmetics. Som eyeliner på övre fransraden valde jag Gosh Extreme Art Eyeliner i svart och sen svärtade jag runt ögat både in och utvändigt med Revlon High Dimension Eyeliner i "Black Flash". Mascaran är NYX Doll Eye som vanligt. Jag toppade med Kanebo Kate Curl Memory Mascara (ett japanskt märke) bara för att få fransarna riktigt kolsvarta och för att det skulle sitta bra. Både Gosh eyeliner och Kate mascaran sitter som berget och det kan till och med vara svårt att få bort det ens med remover för vattenfasta produkter.
Bilderna är rätt värdelösa, de togs när vi kommit hem och jag precis skulle till att tvätta av mig. Men jag tänkte att det kunde vara kul att titta på ändå. Skuggan har suttit bra på plats med hjälp av Clinique touch tint for eyes. Intensiteten på mejken försvinner dock på korten, det här var en rätt dramatiskt look!


China Glaze Let´s Do It in 3-D


Det här är ett lack från China Glaze Kaleidoscope kollektion som jag tycker är astufft!  Megablingigt men samtidigt, i vissa ljus, en ganska nertonad grå lacknyans. Basen är svartgrå och sen bryter det ut i en holografisk explosion i regnbågens alla färger när ljuset träffar! Det är definitivt annorlunda och skoj! Det här är tre varv med CG FF som överlack. Man kan nog komma undan med två varv också men mitt underlack (NailTek foundation) var en dålig kombo med detta lack, därav 3 lager... Det är hursomhelst lättmålat och torkar väldigt snabbt så flera lager är inga problem!
Här har ni en suddig bild i lite varmare ljus också.

Maybelline the Colossal Mascara


Beställde denna mascara från staterna för cirka en månad sedan. Jag drogs till den färgstarka förpackningen och hade ganska höga förväntningar på produkten i sig. Tyvärr blev jag besviken. Det spelar ingen roll hur mycket volym den än lovar eller hur bra den sitter om den inte klarar av att hålla böjen på mina fransar. Slokande, långa fransar är inget för mig. Har egentligen därför inte så mycket mer att säga om Colossal. Jag testade den ett antal gånger men den gjorde alltså inget för mig. Det finns massor av mascaror där ute som passar mina behov bättre!


Lite offtopic men ack så söt!

Det finns ju otaliga klipp på youtube med söta katter och andra djur som gör tokigheter. Ramlade över detta i morse och kan bara inte låta bli att posta det. Det gav mig ett gott skratt. Hur kan man vara så söt? =) Utmaning från Badbomben, Sminkan och P'ssion!

Badbomben, Sminkan och P´ssion har utmanat mig och trots att jag inte är så förtjust i sådana här saker så kan jag ju inte tacka nej! Jag ska försöka bjuda på mig själv, sådana här utmaningar blir inte lika roliga annars ;) Mina svar har kanske en mer allvarlig ton än vad utmaningen avser men detta är mitt sätt att göra det på, take it or leave it.
Utmaningen går ut på följande:

*Länka den som utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg.

*Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.
*Utmana 7 st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till dem.
*Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar i deras blogg.

1. Jag är en riktigt hårdrocksbrutta även fast jag mesat till mig på senare år. Mina husgudar när jag var yngre var bland annat Iron Maiden, Pantera och Metallica (vad annars, som det tidigt 80-talsbarn man är!). Numera har jag en mer varierad musiksmak men jag älskar fortfarande min hårdrock och sambon vägrar också släppa sina ungdomsfavoriter. 

2. Jag är egentligen hemskt oytlig. Ytan är snarare bara ett sätt för mig att kompensera all introspektion. Och så är jag en estet ut i fingertopparna, det speglar av sig i mycket.

3. Jag är inne på mitt tredje år av psykologistudier. Det har varit och är en intressant resa, som ännu inte är slut. Jag trodde att jag visste vad jag gav mig in på men har insett att jag egentligen inte hade någon aning. Min största lärdom är att jag insett hur lite jag egentligen vet och det har gjort mig till en mer ödmjuk människa.

4. Jag tar stark avstånd från de flesta former av droger. Jag dricker själv alkohol då och då men har en väldigt oromantiserad syn på allt som altererar människors psyke i större utsträckning.

5. Jag (försöker) se/r människan i första hand. Oavsett kön, ålder eller andra attribut. Om man bryter ner det hela är den enda gemensamma nämnaren att vi alla är människor, sen tar oftast likheterna slut.

6. Jag tar ärlighet på stort allvar och försöker att aldrig tumma på detta. Jag har insett att ärlighet kan svida men på lång sikt ger den absolut bästa tillfredställelsen, både för egen del och för andras.

7. Jag älskar djur! Har själv två katter, mina föräldrar har två och mina morföräldrar en. Om jag inte tyglade mig skulle jag förmodligen ha ett helt zoo hemma!

Jag utmanar:
Fizz Ivy
Make My Day
One Inch Nails
BettieLi
Orchid
RM
Rouaa Beauty


Blackstar Blue & Cyberoptics Purple


Dagens mejk matchar såklart naglarna som är lackade med Sally Hansen Garnet Lapis, eller så var iaf tanken. Grunden är Clinique touch tint for eyes i "nude sparkle" och så har vi Makeupcosmetics "blackstar blue" på yttre delen av ögonlocket och Tigi Cyberoptics "Purple" på den inre delen och lite under ögat. Som kajal runt ögat och på den inre fransraden ligger Revlon High Dimension Eyeliner i "Sapphire Flash". Dagens hightlighter är Jelly Pong Pong "natural blonde". Mascara NYX Doll Eye Long Lash. Cyberoptics-skuggan skiftar i blått och lila och är riktigt snygg och lättjobbad. Hoppas ni får en trevlig helg allihop!


Envoi


Det är något magiskt med eld. Det värmer ända in i själen. Nu är tiden här när jag kan frossa i ljus och mysigheter och tända en brasa i kaminen när jag känner mig frusen. Ikväll var en sån kväll . Det klår inte en öppen eld men är nog så mysigt ändå.

Envoi

Som mareld tindrar en stjärna, släcks och tänds
och släcks och tänds igen. De dallrande djupen bär den
Så har jag stått vid hundrade Land´s Ends
och tänkt på vad jag vill och vad jag skall i världen

Det ena vore väl: att vara som man är
Det andra är väl: att mot udden spjärna
Och hade jag den skarpa udden mindre kär
så vore jag som andra, mer än gärna

Somligas väsen är: vara. Andras: att vara förutan
Vägar har inget mål. Det är stigar som leder dit
Såg du ett fönster lysa? Tänkte du knacka på rutan?
Din är en månskensväg, som slingrar i dyningen, vit.


- Gunnar Ekelöf

Sally Hansen Nail Prisms Garnet Lapis


Behöver jag säga att jag tycker det här lacket är fantastiskt? Knappast. Behöver jag säga att bilderna i inomhusljus inte gör lacket rättvisa? Förmodligen inte det heller. Det ni ser är två lager av Garnet Lapis ovanpå en grund av Color Club After Hours. På egen hand är lacket väldigt skirt så jag har inte ens testat det så, men med en grund av ett mörkare täckande lack kommer hela spektrat av nyanser fram. Från blått... till lila... till koppar... till guld... till grönt... Ja, det är rätt häftigt må jag säga. Det ska bli spännande att se i dagsljus imorgon vilka nyanser som dominerar. I varmt glödljus är det främst den blålila sidan som visar sig.
Kan man verkligen tillföra detta lack något med hjälp av nailart? Jag vet inte, men jag tror inte jag vill... Det gör sig nästan bäst på egen hand.
Vi uppdaterar med lite bilder i dagsljus också...

NailTek III - for dry and brittle nails


Jag använder ju vanligtvis OPI Natural Nail Strengthener som baslack/underlack. NNS har verkligen hjälp mina naglar som förut bara skivade sig och gick av. På senaste tiden har jag dock upplevt att mina naglar blivit ganska torra och sköra. Det har förmodligen med årstiden att göra. Den torra, kalla luften gör ju det mesta på kroppen torrt och eländigt. Jag ville iaf testa något nytt och mitt val föll på NailTek's utbud för just torra och sköra naglar.

Efter att ha läst beskrivningen till NailTek Protection Plus III på nätet så trodde jag inte att det skulle gå att använda som vanligt baslack under valfri färg och topplack men nu har jag testat och det går alldeles utmärkt. Det går också att använda protection plus som en kur där du lägger på ett nytt lager av lacket varje dag istället för topplack, men det gör alltså inte jag. Jag drar bara på ett lager av lacket, låter torka, två lager vanligt nagellack och ett varv med överlack.
Jag har använt lacket i lite mer än en vecka och har inte upplevt några otrevligheter med det. Känner dock att det är för tidigt att säga om det verkligen gör mina naglar mindre torra och sköra, men det känns lovande iaf.

NailTek Foundation Plus III är ett underlack som kallas "ridge-filling strengthener". Det jämnar alltså ut nageln samtidigt som det stärker och vårdar. Nackdelen med det här lacket är den minimala pensel. Jag fattar inte hur jag ska få detta lack jämnt på mina ganska långa naglar och har därför inte ens testat det. Kan därför inte heller uttrycka mig om hur det beter sig. OK, en liten uppdatering är på sin plats här. Jag testade precis foundation plus och hade inga som helst problem med att få det jämt. Penseln är större än vad man först tror och lacket torkar till en matt yta som greppar tag i lacket ovanpå. Så går det när man drar förhastade slutsatser och inte testar saker innan man uttrycker sig =)

Här har ni beskrivningarna av lacken från NailTek som får sammanfatta det hela:
Nail Tek Protection Plus III:
for dry, brittle nails

Protection Plus provides extra conditioning for nails that are hard and brittle. This special formulation replenishes the natural moisture content of the nail. Applied daily, Protection Plus helps nails regain the healthy balance necessary to resist stress and enhance survivability.

Nail Tek III: Protection Plus replenishes, moisturizes, protects.


Nail Tek Foundation III

for dry, brittle nails

Nail Tek foundation fills unsightly ridges and nail damage while strengthening the natural nail. This unique base coat is a special blend of strengtheners, conditioners, micro-fibers, and natural fillers. Foundation smoothes uneven nail surfaces while helping to grow healthy, beautiful nails.

Nail Tek foundation heals, strengthens, shapes.


Revlon Steel-etto!


Damn! Vilket snyggt lack! Det här måste vara den perfekta mellangrå nyansen jag letat efter. Det passar min hudton perfekt och det har ett underbart silverskimmer som lyfter lacket från ordinärt till spektakulärt! Man skulle nästan kunna säga att det här är mörkt silverlack och inte ett grått lack tack vare dess höga skimmerfaktor. Och hur är det med appliceringen då? Som en dröm kan jag säga. Lättmålat, väldigt täckande och torktiden är riktigt snabb. Har iofs Seche Vite som topplack men det drog jag på efter jag gjort dekorationen på ringfingret och då hade det redan torkat för länge sen. Och apropå dekorationen, den består egentligen bara av fyra linjer av olika nyanser av svart och grått vanligt lack + lite av makeupcosmetics mörka silverglitter fasttryckt i två av linjerna.
Jag är inne på fjärde dagen med det här lacket och egentligen vill jag inte ta bort det än ;-) Det är ovanligt, för jag brukar trötta rätt snabbt. Men här ser man ju också att det verkligen sitter mycket bra.

Jag tror inte jag har något negativt att säga om det här lacket helt enkelt. Har redan klickat hem ett till (och de andra färgerna) för säkerhets skull och jag skulle rekommendera er som gillar det här att göra detsamma. Jag har inte sett det på så många ställen. Shoppen på Ebay jag handlat från heter camelliashop cosmetics wholesale uk och skickar snabbt.
Jag kan ju nämna att nyansen "Talk dirty" ser ut att vara väldigt lik CG Wagon Trail, men jag har inte testat det på riktigt än.

Bling och nageldekor


Pust! Äntligen färdig med två intensiva dagar i skolan med redovisningar, seminarium och diskussioner. Har tyvärr inte kunnat ta några bilder i dagsljus på varken naglar eller annat pga detta. Men imorgon visar jag äntligen lite nya NOTD med bland annat Revlon Steel-etto. Har haft detta lack i två dagar nu men det sitter kanonbra och det är bara hur snyggt som helst. Jag fick till och med beröm av en manlig kursare idag som lät ungefär:
- Är det riktiga naglar det där?
- Jo, visst är det det...
- Aha... De ser som så "solida" ut.
- Uhm, ja det är de väl.
- Det var en cool färg, det ser ut som stål eller nåt.
- *skratt* Tack!

Annars är man inte så van att killar kommenterar sådant direkt. Det faller väl vanligtvis lite utanför deras intresseområde antar jag. Iofs brukar min sambo kommentera ibland men det är väl bara för att han känner nagellacksångorna och känner sig tvungen att vara lite snäll misstänker jag ;-)

Hur som helst. I brist på annat så tänkte jag visa lite andra saker som landat i lådan dessa dagar. Inga vidare bilder här heller men ni ser hyfsat iaf. Egentligen köpte jag det här blinget tillsammans med de penslar jag visade tidigare och som jag också visar nu, men av någon anledning så skickades de i separata försändelser.

Det ni ser är ett hjul med en massa dekorationsstenar i olika färger samt en ask med diverse glitterdust. Jag tycker att det är ganska kul att använda sig av dessa när man lackar naglarna och vill piffa till det lite extra. Det är ju bara fantasin som sätter gränser och det går ju att använda dessa saker till annat också. Betalade inte många slantar för det här på Ebay. Kvalitéen är väl sisådär, men det funkar absolut! Jag har lite finare dekorationsstenar också, som glittrar mer och är lite allmänt lyxigare men de är också mycket dyrare. Jag har testat några av penslarna och de känns också helt ok. Vet inte riktigt vad jag ska använda alla till men de fungerar ju att finlira smink med också.

Paketfrossa!!


Fyra! paket landade i lådan idag och jag är gladare än en mört! Väntar fortfarande spänt på mitt paket från Cherryculture som jag dock misstänker har fastnat i tullen. Men nu står jag i alla fall ut med att vänta lite längre!

(Utan blixt och med blixt, klickbara såklart).

Paketen innehöll ett set med 15 stycken nailartpenslar. Förmodligen ingen vidare kvalité men billiga och värda att testa. 
3 lack från Revlon Dark Pleasures (Midnight Affair, Talk Dirty och Steel-etto).
2 lack från Sally Hansen Nail Prism (Bronze Coral och Garnet Lapis)
Och slutligen en parfym - Ghost Deep Night. Jag är hemskt förtjust i denna doft och flaskan är ju snygg som få!

Nu måste jag återgå till skrivandet. Har två heldagar med redovisningar och gruppdiskussioner i skolan framför mig. Fast jag måste hinna lacka naglarna i något av de nya lacken också. Frågan är bara vilket!?

China Glaze Liquid Leather + Astor "flake"


Flakelack är ju bara hur tufft som helst! På en grund av CG Liquid Leather, ett svart cremelack, ligger ett lager med Astors glitter/flakelack. Astorlacket köpte jag på ÖB i somras någon gång. Jag vet tyvärr inte var de säljs annars. Glittret spelar mellan nyanserna grönt, gult, orange och rött och är riktigt iögonfallande!

Det var också första gången jag testade CG Liquid Leather och jag måste tyvärr säga att jag är riktigt besviken. Jag hade fått för mig att det här var ett lättmålat svart lack, att det skulle vara täckande och flyta ut bra. Men ack så fel jag hade. Det var svårt att få jämt och betedde sig allmänt eländigt. Jag var tvungen pensla jättesnabbt för att inte lacket skulle hinna torka till och dras med när jag kom åt med penseln där jag varit innan, om ni förstår... Det jämnade dock ut sig skapligt efter andra varvet. Har jag fått ett måndagsexemplar tro?
Nä, jag måste hitta ett annat svart lack som är lättare att jobba med.
Lite försenade halloweennaglar bjuder jag alltså på. Har tyvärr inte varit på några festligheter i helgen men för att hålla motivationen till pluggandet uppe har jag varit tvungen att festa till det ändå!


Bronsig Lördag med MakeupCosmetics


Denna lördag spenderas till största delen pluggandes. Därför blev det en ganska enkel make i bronsiga och guldiga toner. Skuggorna är makeupcosmetics Blackstar gold, Desert och 24 Karat. Och för en gångs skull blev ju bilderna rätt ok! Dagsljus är förstås alltid det bästa! Naglarna är omlackade också, hur de ser ut nu får ni se senare.
Ha en skön helg!

China Glaze Outta Bounds


Jag har försökt utöka min samling med en del gröna lack på sistone. Grönt är grymt snyggt men dessvärre är inte detta någon favorit. China Glaze Outta Bounds känns för grällt för min smak, för metalliskt, för ja... jag vet inte riktigt vad felet är men jag gillar det helt enkelt inte på mina naglar. Jag kommer nog att franka det med en del svart för att få en något mildare grön nyans. Lackningsegenskaperna är helt ok. Det är nästan täckande efter ett lager och torkar snabb med CG FF.

RSS 2.0