Sparkling Midnight AffairNyårsnaglar kanske? Jag är i alla fall sugen på att fira in det nya året med midnattsblå, glittrande naglar. Tillsammans med en mörkblå sotning och läppar tonade i rött skulle jag känna mig riktigt fin.
Den mörkblå basen är Revlons Midnight Affair och längst in på naglarna har jag målat lite slarvigt med en glitterlack från Hawley nr. 119 som gnistrar i silver och ljusblått. Enkelt men snyggt. Är man inne på det här med Konad skulle några snöflingestämplar sitta fint eller varför inte frihanda några stjärnor med ett silvrigt lack?
Gott Nytt År!
/Linda

Hej på er och God fortsättning!

Det var verkligen länge sedan jag visade mig här i bloggosfären. Anledningen till det är främst av hälsomässiga skäl, där det senaste halvåret har varit riktigt tungt för mig. Jag hoppas innerligt att det nya året blir bättre och att jag hittar lite ork och energi att lägga på bloggen igen.
Nagellacken förökar sig fortfarande i helmerbyrån och det lackas såklart för fullt i mörka och murrigt mysiga färger denna tid på året.
Jag känner mig ju fullständigt naken utan nagellack och hallå, det är faktiskt humörhöjande med snygga tassar!
 
Året har också bjudit på några nya hud- och hårvårdsfavoriter som jag gärna vill dela med mig av. Det är så roligt att det numera går att vara snäll med både kroppen och naturen på ett ganska enkelt sätt. Och prisvärt inte minst. Jag har handlat en hel del på en amerikansk shop som heter Vitacost som jag kan rekommendera varmt, men dessa produkter och liknande finns på andra ställen också. Frakten varierar efter vikt men syns alltid när du loggar in och innan betalning. Tänk på momsen bara! Jag har dock klarat mig när jag hållt mig kring 200:-, inklusive frakt.

1. Årets favorithudvårdsserie som får min hud att stråla. Kanske inte världens snyggaste förpackningar men underbart innehåll! Jag har köpt nästan hela serien =)

Jason Ester-C hudvårdsserie:


2.
Hårvårdsfavoriterna som gör mitt hår fylligare och välmående.
Avalon Organics Biotin B-Complex shampoo och conditioner:


3.
En riktigt bra och dryg leave-in conditioner från Alba Botanica som gör mitt år lätt att reda ut och glänsande.


4.
Superhärliga duschkrämer och kroppslotioner från Giovanni i milda dofter.


5.
Ännu mer kroppsprodukter, dessa från J.R. Watkins. Doften Lemon Cream doftar precis som citronpaj! Mums!


Ta hand om er!


RSS 2.0