H&M You Rock My World


Och så har turen kommit till det silvriga You Rock My World. Inte heller här är holoeffekten särskilt tydlig. Mer framträdande än hos Mad About You men fortfarande väldigt subtil i de flesta ljus. Jag säger "de flesta" för att det faktiskt ändå kan spraka till. Ni ser på den sista bilden att multiskimret faktiskt visar sig ibland. Förväntar man sig väldigt holografiska lack så förstår jag att man kan bli besviken på H&M's lilla holokvartett. Personligen gillar jag den nertonade holoeffekten - vill jag ha mer bling så kan jag alltid använda OPI's DS-lack eller China Glaze's Kaleidoscope-lack. På bilderna ser ni två lager lack för det första har en tendens att bli lite ojämt. Konsistensen är något tjock och kladdig, speciellt när man haft flaskan öppen en stund, men det är fortfarande hanterbart.

Jag har svårt att välja ut någon riktig favorit bland de fyra olika färgerna men det lutar mot det guldiga Creme De La Creme. Det är roligt att hitta guldnyanser som passar min bleka, rosa hudton. Även det rosa Sinful Señorita är riktigt fint och jag föll verkligen för den fina blå nyansen på Mad About You. Ja, svårt att välja som sagt. Jag är iaf glad att jag har samtliga i min samling!

Kommentarer
Postat av: daniella

Jag har länkat till dig på min blogg, hoppas att det går bra?!

2009-01-23 @ 13:42:39
URL: http://thisismed.blogg.se/
Postat av: adrasteiah

daniella: Absolut! =)

2009-01-23 @ 15:23:47
URL: http://drenchedincolor.blogg.se/
Postat av: Sminkan

Snyggt! Jag tror jag ska slå till på ett silvrigt holo imorgon. Känner mig inspirerad. Eller idag kanske, redan... Vem vet. ajg sitter ju här och hostar och har tråkigt. När bättre att lacka nalarna egentligen? KÄnner ju inte ens lukten av kemikalierna!

2009-01-23 @ 15:56:21
URL: http://sminkan.blogg.se/
Postat av: Alexlyndra

Fint! Jag blir bara mer och mer sugen på silvriga lack hela tiden. Först ut är i alla fall Mirror lacket från Maybellene (om jag inte tar fel nu). :)

2009-01-23 @ 16:39:56
URL: http://alexlyndra.blogg.se/
Postat av: adrasteiah

Sminkan: Silvriga holon är inte så dumma faktiskt och så är det kul med något ljust på naglarna emellanåt. Fast nu har du ju fått en massa Zoya också, lyckost! =)Alexlyndra: Nä precis, Mirror-lacket får du inte missa om du gillar silver!

2009-01-23 @ 22:36:28
URL: http://drenchedincolor.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0