OPI Think It's Pink?


Opi Think It's Pink? är ett lack som tyvärr inte tillverkas längre. Jag tycker nyansen är jättevacker - väldigt ljust rosa med massor av frost och tealblått skimmer, precis som pärlemor! Det såldes i ett set tillsammans med Black Onyx, ett svart lack från OPI och meningen var att man ska kunna använda det både ensamt och tillsammans med Black Onyx för att få fram en skimrande tealfärg genom layering. Jag tror kollektionen hette Mix It Up! Således är det ett ganska skirt lack, på bilderna ser ni tre lager och det är fortfarande inte riktigt täckande. Finast blir det nog om man använder detta lack till en fransk manikyr med vita tippar och så detta ovanpå.
I och med att det innehåller mycket frostigt skimmer så finns en tendens till synliga penseldrag, lacket har OPI's gamla, smala pensel och torktiden är sisådär trots snabbtorkande överlack. Jag gillar det väldigt mycket ändå bara för att det är så vackert och det är ännu finare mot en solbränd hy.

Kommentarer
Postat av: Alexlyndra

Så fint! Jätte härliga färgskiftningar. Synd att det inte tillverkas längre. Dem borde sluta upp med att sluta tillverka lack.

2009-02-03 @ 16:13:12
URL: http://alexlyndra.blogg.se/
Postat av: Marie

Du får alla lack att se så snygga ut! Kommer du att visa detta på svart också?

2009-02-03 @ 16:44:53
URL: http://fizzivy.blogspot.com
Postat av: adrasteiah

Alexlyndra: Ja, jag håller med dig! Det finns många godbitar som man inte begriper att de slutat med.Marie: Haha, tack! Mjo, det skulle jag kunna göra. Annars såg jag att det fanns en bild på Nailgal som visade hur det såg ut =)

2009-02-03 @ 17:30:06
URL: http://drenchedincolor.blogg.se/
Postat av: MissPurple

ååååh vad fint det är, precis den där skira pärlemorfärgen jag letar efter. Men naturligtvis är det inte i produktion längre.. Min otur.. I alla fall, vackert vackert..

2009-02-03 @ 18:04:59
URL: http://misspurple.blogg.se/
Postat av: Sminkan

Ah! Jag som inte brukar gilla dessa skira skönheter, du vet min "fobi" för VNL, men det här var ju superfint! Och Scrangie frestade mig nyligen med Zoya Angella... Vad har hänt med mig?

2009-02-03 @ 18:35:52
URL: http://sminkan.blogg.se/
Postat av: adrasteiah

MissPurple: Kika in på ebay någon gång då och då ifall det skulle dyka upp. Det var iaf där jag hittade mitt. Annars kanske Zoya Angella som Sminkan skriver om vara något? Inte helt olikt...Sminkan: Nä, jag vet ju att du brukar ha svårt för VNL. Men säg den regel som inte har undantag! ;)

2009-02-03 @ 20:37:45
URL: http://drenchedincolor.blogg.se/
Postat av: Emma P

Riktigt synd, för åh så snyggt! Ibland kan man helt enkelt leva med synliga penseldrag och lite skirt, för det kan helt klart vara värt det. det ser dessutom verkligen ut som pärlemor, hur fint som helst. hur funkar det ovanpå andra färger? kan tänka mig att det ger en skjuts till spellbound black och liknande lack.

2009-02-04 @ 15:54:49
URL: http://sminkan.blogg.se/
Postat av: adrasteiah

Emma P: Det är superfint så det är jättesynd att de slutat med det. Kan inte heller komma på något lack som verkligen liknar det heller..

Har faktiskt inte testat det ovanpå några andra färger. Jag kan tänka mig att det är lite svårt att få riktigt jämnt då det innehåller så mycket frost, men jag vet som sagt inte. Ska testa nångång! =) Och förresten, ett EM paket är på väg hit - orkade inte vänta ;)

2009-02-04 @ 16:43:25
URL: http://drenchedincolor.blogg.se/
Postat av: Lina

Otroligt fint, kan tänka mig att det är otroligt fint till franskt. Vet du om det påminner om China Glaze Afterglow något?

2009-02-04 @ 19:31:48
URL: http://makeitfab.blogspot.com/
Postat av: Emma P

Haha, ett är på väg hit med:) Mitt innehåller dock bara prover, vill kolla igenom några färger innan jag beställer på riktigt, men slår nog till på EM innan sommaren. De är trots allt så prisvärda, och då kan jag ju få testa både den pressade samt få massa mer till en billigare peng:) Vad är det för ngt i ditt paket nyfiken.

2009-02-04 @ 21:41:19
URL: http://sminkan.blogg.se/
Postat av: CrazyNails

Riktigt fint!

2009-02-04 @ 21:55:29
URL: http://crazy-nails.blogspot.com/
Postat av: adrasteiah

Lina: Jag tror Afterglow är betydligt mer rosa. Jag uppfattar Think It's Pink som vitare och frostigare, men Afterglow är fint det med!Emma P: Åh, härligt =) Det blev en hel del i mitt... Två pressade foundations, ett rouge, en bronzer och ett puder. Samt en borste och ett provset. Så jag har att testa =)CrazyNails: Jo, håller med!

2009-02-05 @ 23:23:45
URL: http://drenchedincolor.blogg.se/
Postat av: adrasteiah

Lina: Kikade precis in hos scrangie.com och det verkar som att Color Club släpper ett lack nu i vår som inte är helt olik Think It´s Pink! Runway Muse heter det.

2009-02-06 @ 00:40:47
URL: http://drenchedincolor.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0