GOSH Iron (med en twist)


Jag satt och kollade igenom min låda med urgamla lack igår och fann detta lack från GOSH. Så fort jag såg det så tänkte jag på skuggan jag visade igår - "Star" från Makeupcosmetics. Det var inte riktigt klockrent i nyansen dock, lite för ljust och lite för guldigt, så jag bestämde mig för att droppa i lite grönt lack och,lite grönt pigment i det. Reslutatet blev rätt ok. Lite smutsigt guldgrönt sådär, med ett jättefint skimmer från det lösa pigmentet och dessutom blev det mer täckande, det var rätt skirt från början. Nu räckte det med två lager lack och torktiden var också helt ok. Däremot fungerade inte China Glaze Fast Forward så bra med detta lack. När FF torkade så drog det liksom ihop sig och gjorde kanten ned mot nagelbandet väldigt ful och ojämn. Jag har upplevt samma sak tidigare och jag misstänker att det sker för att det underliggande lacket inte är 3-free som FF är.
Och så pillade jag dit lite hjärtan på ringfingret (på tredje bilden), min inspiration var tyvärr inte större än så ;) Hoppas ni får en härlig lördag!

Kommentarer
Postat av: Marie

Härligt frankande! Jag tyckte det blev skitsnyggt. Och tack för en lagom alla hjärtans dag-grej... :)

Och ett gammalt GOSH-lack, jag såg på långt håll vad det handlade om. Den flaskan minns jag! GOSH fanns på Adelsten, eller vad den där kedjan nu hetter. Kommer ihåg att de hade en del no name-smink också som jag köpte när jag gick på mellan- och högstadiet.

2009-02-14 @ 13:33:08
URL: http://fizzivy.blogspot.com
Postat av: adrasteiah

Marie: Kul att du gillade det! Ja, jag är inte så mycket för det här med alla hjärtans dag.. ;) Och visst blir man lite nostalgisk av GOSH-flaskan! De ser ju helt annorlunda ut nu för tiden.

2009-02-14 @ 14:40:31
URL: http://drenchedincolor.blogg.se/
Postat av: Sminkan

Det ser helt fantastiskt ut! Verkligen!

2009-02-14 @ 15:15:56
URL: http://sminkan.blogg.se/
Postat av: ingegerd

jag gillar färgen även om jag inte är så mycket för guld.

2009-02-15 @ 11:25:16
URL: http://nicecandylife.blogg.se/
Postat av: adrasteiah

Sminkan: Tack snygging!ingegerd: Kul att du gillade det!

2009-02-15 @ 14:06:01
URL: http://drenchedincolor.blogg.se/
Postat av: Marie

Ja, när jag såg att GOSH dök i bloggar här och var när jag började läsa så kunde jag nästan inte tro att det var samma. Det var kusligt ett tag när jag inte fattade att jag faktiskt sett grejerna tidigare :)

2009-02-15 @ 21:45:39
URL: http://fizzivy.blogspot.com
Postat av: Emma P

Färgen blev väldigt fin. Jag tänkte på Centaur från TMM när jag såg det. Och snygga hjärtan!

2009-02-16 @ 10:37:26
URL: http://sminkan.blogg.se/
Postat av: adrasteiah

Marie: Hehe, det var samma för mig =) Jag kommer ihåg att jag handlade lite GOSH på någon flygplats för länge länge sen men det dröjde länge innan jag hörde talas om märket här hemma.Emma P: Ja, inte helt olikt Centaur kanske! Tack!

2009-02-16 @ 18:46:43
URL: http://drenchedincolor.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0