Funky french med China Glaze TMI


TMI från China Glaze OMG!-kollektion skulle jag vilja beskriva som ett korall-rosa lack med holografisk effekt. Den holografiska effekten är dock väldigt subtil hos detta lack. Pigmenteringen är desto bättre, vilket gör att det passar bra till sådana här tipp-maikyrer som jag uppskattar så mycket. På en bas av OPI Nail Envy Matte ligger ett lager av ett skirt ljusrosa lack från Essie som heter Delicacy. Ovanpå detta har jag sedan frihandat tipparna med ett lager TMI  och sedan toppat med ett lager av Wireless Holographic Top Coat. Inte heller Wireless har någon jättestor holografisk effekt men det blir ändå ett fint skimrande resultat.
Fjärilen är en nagelsticker som jag tyckte passade så bra till den här manikyren. Inga konstigheter där - låt manikyren torka till hjälpligt, tryck dit motivet (de är självhäftande) och försegla med ett lager överlack. Jag rekommenderar att inte överlacka före ditsättande av stickern för då finns det en risk att kanterna liksom åker upp runt motivet och blir "riviga". Varför? Kanske för att ytan blir för blank av överlacket för att stickern ska fästa ordentligt.
Längtar jag till våren!? Ja massor!

Kommentarer
Postat av: P'ssion Emelie

Hmm...det holografiska i mitt TMI är lika bra som i de andra lacken från den kollektionen.

2009-02-01 @ 16:00:41
URL: http://www.pssion.se
Postat av: Emma P

Supersnyggt! jag är väldigt svag för funky french, och det var skojigt att du hade gjort den med hololack, även om det inte var den allra blingigaste sorten.

2009-02-01 @ 17:22:45
URL: http://sminkan.blogg.se/
Postat av: Alexlyndra

Du är väldigt duktig på att få till raka linjer på franskan. Innan man trycker på bilderna tycker jag TMI var väldigt likt QT från China Glaze. Jätte fint med fjärilen och de gula stenarna. :)

2009-02-01 @ 17:30:45
URL: http://alexlyndra.blogg.se/
Postat av: Sminkan

Galet söt! Jag valde en klassisk fransk manikyr idag´som ska vara mina måndagsnaglar. Tänkte ett tag göra gröna tippar, ditt fel så klat, men hejdade mig. Har ett behov av vilsamt färglöst en dag. Sen är jag nog sugen på färg igen.

OCh vad söt din lilla fjäril är!

2009-02-01 @ 20:00:06
URL: http://sminkan.blogg.se/
Postat av: Marie

Aww, vilken mysig manikyr! Holografiska tippar är the way to go! ;D

2009-02-01 @ 22:08:05
URL: http://fizzivy.blogspot.com
Postat av: adrasteiah

P'ssion Emelie: Ja, de är nog ganska snarlika i holoeffekt. Ungefär i klass med H&M´s, och de skulle jag också kalla "subtila". Fast det är klart, när man bara målar tipparna blir det ju ännu mindre effekt.Emma P: Jag tänkte först köra med Let´s Do It in 3-D men det mycket knepigare att jobba med. Det här blev ok också!Alexlyndra: Tack! TMI är inte helt olik QT, men vad jag förstått varmare och mer koralltonad.Sminan: Ja, söt är rätt ord! En klassisk fransk lät inte dumt det heller. Det tror jag att jag ska ge mig på någon dag =)Marie: Yay! Jag gillar också =)

2009-02-02 @ 17:08:02
URL: http://drenchedincolor.blogg.se/
Postat av: Nerine

Snygga naglar! =) Så fint med färgade tippar!

2009-02-06 @ 17:56:18
URL: http://nerine.blogg.se/
Postat av: adrasteiah

Nerine: Tack så mycket!

2009-02-06 @ 19:34:40
URL: http://drenchedincolor.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0