Silver Blue Snow


Det är ju ändå lördag idag så det kändes skoj med en lite kraftfullare mejk. Makeupcosmetics lösa skuggor fick hjälpa mig som vanligt... "Blackstar Blue" i yttre ögonvrån, i globlinjen och en bit upp mot brynbenet. Mitt på locket och ut mot inre ögonvrån ligger "Lucky Silver" och som highlighter under brynet och i inre ögonvrån ligger "Snow". Jag fuktade "Blackstar Blue" med lite vatten och la som eyeliner ovanför övre fransraden och gjorde likadant med "Lucky Silver" en bit nedanför undre fransraden. Övriga produkter är NYX Doll Eye Mascara Long Lash och grå kajal på vattenlinjen. Basen för skuggorna är Too Faced Shadow Insurance och för att få en lite klistrigare grund - Maybelline Color Definer.

Kommentarer
Postat av: Emma P

Väldigt vacker sminkning! Vilket ös du fick i skuggorna när du använde dem som eyeliner! Nu måste jag fråga blev nyfiken när du frågade vad jag mixade min kakeyeliner med, för det var väl du? Brukar du använda ngt annat till skuggor och kakeyeliners än vatten?

2009-04-04 @ 20:27:08
URL: http://sminkan.blogg.se/
Postat av: adrasteiah

Emma P: Tack! Jag blev faktiskt lite förvånad själv att det gick så bra att mixa med vatten, men just med dessa skuggor så funkade det. OM jag mixar så brukar jag använda vatten, men förr använde jag också ett mixing medium från MUS. Vanliga ögondroppar ska tydligen också vara bra, det funderar jag på att testa!

2009-04-04 @ 23:34:02
URL: http://drenchedincolor.blogg.se/
Postat av: Emma P

Ja jag funderade på att testa med sånt mixing medium som man gör själv, alternativt ögondroppar. jag skulle vilja få kakeyelinern lite hållbarare och om möjligt lite mindre matt.

2009-04-05 @ 13:15:53
URL: http://sminkan.blogg.se/
Postat av: Marie

Jag använder ögondroppar, iaf, det funkar bra tycker jag för det binder ihop pigmentet bättre än bara vatten. Med vatten blir det rätt löst och svårt att få mer än pyttelite på penseln,Anyways vill jag säga att din silvermakeup är jättesnygg! Är det något jag saknar i gömmorna är det silverskuggor.

2009-04-05 @ 16:51:44
URL: http://fizzivy.blogspot.com
Postat av: adrasteiah

Emma P: Det tror jag säkert skulle funka mycket bra. Och så tror jag det blir bättre flöde på eyelinern med MM eller droppar än med bara vatten.Marie: Jo, det var du som fick upp ögonen på mig med det här med ögondroppar. Väl värt att testa!

Och tack! Makeupcosmetics silverskuggor är toppen.

2009-04-06 @ 21:55:13
URL: http://drenchedincolor.blogg.se/
Postat av: Marina

Snygg sminkning! Måste nog beställa de där blackstar-skuggorna endera dan... de verkar så läckra!

2009-04-08 @ 22:35:25
URL: http://marinamake.blogspot.com
Postat av: Inthemake

Ohh va snyggt, fint skimmer & jag gillade eyelinern under öget ;)

2009-04-09 @ 08:25:21
URL: http://inthemake.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0