Essie Swept Of My Feet


Swept Of My Feet från Essie är ett lite lurigt lack som jag inte riktigt vet om jag gillar eller inte. Nyansen är varmt mellanröd med en dragning åt tegel och passar i teorin inte till mina bleka fingrar och kalla hudton. Men å andra sidan är nyansen ganska mysig och värmer upp mig lite. Lacket har så kallad jelly-finish och har en riktigt härlig glans. Ganska lättmålat, kanske lite rinnigt men har ok täckning efter två lager. Torkar snabbt också. Om man tittar noga på bilderna ser man ändå lite av fingertoppen, men det är så lite så jag är nöjd ändå. Vid lackandet av första lagret finns tendensen att färgen åker bort där man drar penseln flera gånger med vallar som följd, men det kan ha att göra med underlacket också. Andra lagret jämnar ut färgen fint. Bilderna är tagna i direkt solljus.

Kommentarer
Postat av: Sminkan

Läckert dammig färg. Lite för "mamma" för mig. Men snyggt!

2009-04-20 @ 18:39:22
URL: http://sminkan.blogg.se/
Postat av: adrasteiah

Sminkan: Jag håller med dig. Hehe, min mor var till och med här när jag öppnade paketet och utbrast - vilken fin röd färg! ;b Men jag gillar det på nåt vis ändå =)

2009-04-20 @ 23:58:10
URL: http://drenchedincolor.blogg.se/
Postat av: sminkjante

Jag gillar det! just för den där dammiga färgen.

2009-04-21 @ 10:54:59
URL: http://sminkjante.blogspot.com
Postat av: Sanna

Jag känner verkligen igen mig, att inte veta om man gillar det eller inte. Oftast bestämmer jag mig för att gilla det då:P

Jag tycker att det är fint, påminner om sådan där röd kola:) Ser dessutom kanon ut mot din hudton.

2009-04-21 @ 17:25:15
URL: http://makeupmylack.blogg.se/
Postat av: adrasteiah

sminkjante: Jag är också förtjust i dammiga färger! Jag tror du, med din hudton skulle passa riktigt bra i det.Sanna: Hehe, ja jag med -friar hellre än fäller =) De flesta nyanser har sin tjusning, om endast för en kort stund. Röd kola vad en superbra beskrivning på nyansen! =)

2009-04-25 @ 13:26:47
URL: http://drenchedincolor.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0