OPI Suzi Loves Sydney


OPI Suzi Loves Sydney.
Ett mörkt rosarött lack fullproppat med skimmer. Mycket lätt att lacka med och täcker med ett eller två lager. Tyvärr är torktiden inte lika bra utan ett snabbtorkande överlack. Lite dekorationer också. Svarta blomstämplar från Konad som dock inte syns så bra och lite silverglitter och stenar. Hm, ja jag blev inte så nöjd denna gång, tror det blir omlack redan ikväll. Men färgen är mycket fin hur som helst!

Kommentarer
Postat av: Sminkan

Ser fantastiskt fint ut! Det där är ett lack jag ägt men bytt bort. Kanske var dumt?

2008-10-22 @ 16:53:59
URL: http://sminkan.blogg.se/
Postat av: Marie

Oj, det var ju riktigt snyggt!

Tycker stämplarna blev bra, men jag tycker också det är svårt att veta vad som faktiskt kommer synas. Färgerna får vara riktigt kontrasterande, och väljer man ljus på mörkt måste det vara ett riktigt högpigmenterat Konad-lack...

2008-10-22 @ 18:27:55
URL: http://fizzivy.blogspot.com
Postat av: adrasteiah

Sminkan: Tack =) Nja, unikt är det kanske inte men jag tycker det är en trevlig nyans av rött som går mer mot rosa än gult. Har inte så många sådana, men det kanske du har?



Marie: Jo det kan vara lite knepigt det där. Ibland vill man ju att det ska blenda in ganska mycket, utan att det för den delen inte ska synas alls. Nåja, nu är naglarna omlackade igen, i en annan röd nyans =)

2008-10-23 @ 00:18:35
URL: http://drenchedincolor.blogg.se/
Postat av: RM

Riktigt snyggt. :)

2008-10-24 @ 18:58:17
URL: http://recenseramera.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0