Steel Silver & Brown Smoke


Lördagskvällen var vi bortbjuda på lite festligheter och jag var sugen på något mörkt silvrigt för att matcha naglarna med. Mitt val föll på makeupcosmetics "Steel Silver" som är en riktigt snygg blåsilvrig nyans som jag la på hela ögonlocket och en bit upp mot brynet. För att få lite djup i globlinjen använde jag mig av "Brown Smoke", en gråbrun skugga med fint skimmer, också från makeupcosmetics. Som eyeliner på övre fransraden valde jag Gosh Extreme Art Eyeliner i svart och sen svärtade jag runt ögat både in och utvändigt med Revlon High Dimension Eyeliner i "Black Flash". Mascaran är NYX Doll Eye som vanligt. Jag toppade med Kanebo Kate Curl Memory Mascara (ett japanskt märke) bara för att få fransarna riktigt kolsvarta och för att det skulle sitta bra. Både Gosh eyeliner och Kate mascaran sitter som berget och det kan till och med vara svårt att få bort det ens med remover för vattenfasta produkter.
Bilderna är rätt värdelösa, de togs när vi kommit hem och jag precis skulle till att tvätta av mig. Men jag tänkte att det kunde vara kul att titta på ändå. Skuggan har suttit bra på plats med hjälp av Clinique touch tint for eyes. Intensiteten på mejken försvinner dock på korten, det här var en rätt dramatiskt look!


Kommentarer
Postat av: Marie

Om det där är vad som fanns kvar efter festligheterna är det ju fantastisk hållbarhet!

Och det var jättesnyggt. Tycker alltid silver och grått behöver balanseras med något brunaktigt (istället för svart) för att det inte ska se blått ut.

2008-11-09 @ 15:20:26
URL: http://fizzivy.blogspot.com
Postat av: Sminkan

Ser väldigt snyggt ut! Makeupcosmetics är inte så tokiga!

2008-11-09 @ 15:31:22
URL: http://sminkan.blogg.se/
Postat av: adrasteiah

Marie: Ja, jag blev nästan lite förvånad själv! =) Håller helt med dig om balansen, om man nu inte är ute efter just en kallare look. Men det passar min lite konstiga ögonfärg bättre med brunt.Sminkan: Nä, verkligen inte! Blir nog mer därifrån =)

2008-11-09 @ 16:01:59
URL: http://drenchedincolor.blogg.se/
Postat av: Chaosophia

Din ögonfärg verkligen framträder med de här skuggorna. Riktigt riktigt snyggt! Får nog ta och prova på lite skuggor från MUC snart jag med. :DOch så ska jag helt klart kolla in den där mascaran, nu när det börjar bli dags att leta nytt till min sminkväska.

2008-11-09 @ 17:35:49
URL: http://chaosophia.blogg.se/
Postat av: RM

Lovely! :)

2008-11-10 @ 12:39:39
URL: http://recenseramera.blogg.se/
Postat av: inthemake

Silver är nog det bästa jag vet, ja ock så svart med förstås, jättefint!!

2008-11-11 @ 07:46:58
URL: http://inthemake.se
Postat av: adrasteiah

Chaosophia: Tack! Jo, det tycker jag att du ska göra. De är verkligen toppen! Och mascaran, ja den behöver jag knappast hylla något mer ;)RM: Thanks!inthemake: Ja det är snyggt och klassiskt, håller med. Tack! =)

2008-11-11 @ 15:03:53
URL: http://drenchedincolor.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0