Revlon Midnight Affair


Ännu en fullträff från Revlons Dark Pleasures kollektion! Mörkt navyblå bas med klarblått skimmer. Tyvärr är skimret inte lika framträdande på naglarna som i flaskan men det skänker ändå ett härligt djup åt lacket. Som ni kanske ser har jag något kortare naglar nu också, de fick sig en rejäl nerfilning igår. Det här är egentligen den längd jag känner mig mest bekväm med och så går de sönder mindre också.
Det här lacket får mig att känna mig seriös och prefessionell, men jag vet inte riktigt varför. Vissa lack framkallar ju vissa känslor, så är det bara.
Och appliceringen då? Precis lika bra som Steel-etto. Det här är ju dock en mörkare, mer pigmenterad nyans så man kommer inte undan med lika mycket slarv. På bilderna har jag två lager lack, men det täcker nästan med ett flödigt lager. Underlacket är NailTek foundation och överlacket Seche Vite. Dekorationen är en form av sticker som jag hade liggande här hemma och sen spårade jag ut en aning med strasstenarna, men det bjuder jag på! ;) Har en idé om hur jag ska piffa till detta ännu mer sen, men just nu vill jag bara njuta av lacket som det är.
Och en liten uppdatering: Nu med ett lager China Glaze Fairy Dust på toppen. Det blev riktigt läckert!

Kommentarer
Postat av: RM

Riktigt härlig färg. :)

2008-11-10 @ 12:39:28
URL: http://recenseramera.blogg.se/
Postat av: Marie

Snygg natthimmelsfärg!

2008-11-10 @ 16:36:09
URL: http://fizzivy.blogspot.com
Postat av: badis

Åh vad det kan vara snyggt!

2008-11-10 @ 17:35:48
URL: http://badbomben.blogspot.com/
Postat av: Sminkan

Läcker blå! Midnattsaktig!

2008-11-10 @ 20:43:25
URL: http://sminkan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0