Revlon Dark Pleasures Patent Leather


Nu har jag äntligen Patent Leather hemma också! Jag fick behålla mitt extra Steel-etto och säljaren skickade mig genast det jag egentligen beställt, dvs denna skönhet. Och det tackar jag för! För det HÄR är ett svart lack som är värt att vänta på. Extremt lättmålat och mycket täckande. Jag tror nog man kan komma undan med ett lite tjockare lager om man vill, detta är dock två tunna. Enligt mig tusen gånger bättre än China Glaze Liquid Leather som jag blev mycket besviken på. Patent Leather är dock inte ett cremelack som ni kan se på bilderna. Skimret som syns i flaskan syns dock inte alls lika mycket på naglarna, men jag tror att det är bra att det finns där så att lacket inte ser lika "platt" ut. Vill jag ha glitter kan jag bara dra på ett glitteröverlack istället. Så är du ute efter ett svart lack, bör du definitivt spana in det här!

Kommentarer
Postat av: Sminkan

Jag kanske skulle ha tagit paketet med alla Dark Pleasures då. Jag tänkte rationalisera lite och bara ta tre, hoppade svart och blått, men jag ångrar mig lite nu..

2008-11-19 @ 18:43:27
URL: http://sminkan.blogg.se/
Postat av: adrasteiah

Sminkan: Nu vet jag ju att du har flera andra svarta lack också, med och utan skimmer och glitter. Så det kanske inte är hela världen om du missar denna. Men snygg är den, helt klart!

2008-11-19 @ 20:21:05
URL: http://drenchedincolor.blogg.se/
Postat av: Marie

Damn! Vilket dundersnyggt svart!

Sååå snyggt på dina perfekta naglar. Svart nagellack är nog ändå det snyggaste.

2008-11-20 @ 01:20:13
URL: http://fizzivy.blogspot.com
Postat av: adrasteiah

Marie: Eller hur! Det känns som om jag har en samling onyxer längst ut på fingertopparna =)

2008-11-20 @ 15:41:26
URL: http://drenchedincolor.blogg.se/
Postat av: Marie

Aah, jag onyxer... :) Att jämföra lackade naglar med ädelstenar (eller halvädelstenar i många fall) är nog så som jag känner inför det hela. Nu har jag ... ja, vad finns det för pissgula ädelstenar egentligen? :P Niveas gula minilack är det i varje fall. Kommer jag inte orka måla med igen, efter tre lager är det fortfarande VNL. Suck.

2008-11-22 @ 02:00:26
URL: http://fizzivy.blogspot.com
Postat av: adrasteiah

Marie: Jamen precis! Så du har väl citriner på naglarna då ;) VNL efter tre varv lät ju inte så kul dock...

2008-11-22 @ 12:48:40
URL: http://drenchedincolor.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0