OPI Oh So Glam! + Sally Hansen Gleaming Diamond


Det hände en liten olycka i helgen som ni kan se på bilderna.. Usch vad sur jag blev, men det är ju inte så mycket att göra åt... Det blev ljusa naglar när jag kom hem i alla fall. Två lager av guldskimrande, benvita Oh So Glam! från OPI och så toppade jag med ett lager Gleaming Diamond från Sally Hansen. De tre första bilderna är tagna i indirekt dagsljus och på den sista bilden ser ni hur lacket ser ut när solen träffar och guldskimret träder fram. Jag gillar verkligen Oh So Glam!, det är en hyfsat lättburen nyans för att vara vit och visst blir den ganska fin med lite extra glitterskimmer på? Lite svår att få jämn kanske men det upplever jag att de flesta vita lack är. Torktiden är bra iaf!

Kommentarer
Postat av: Emma P

Superhärligt skimmer! Men vad trist med nagelolyckan...

2009-03-31 @ 22:37:42
URL: http://sminkan.blogg.se/
Postat av: Sminkan

Väldigt fint!

2009-04-01 @ 10:10:56
URL: http://sminkan.blogg.se/
Postat av: Alexlyndra

Oooh, vackert! Nagelolyckor är alltid trista. Jag har nu fyra naglar som gått av och dem är alla olika långa...

2009-04-01 @ 14:15:06
URL: http://alexlyndra.blogg.se/
Postat av: Pixelpig

Jag älskar Oh So Glam, prova under VlD:s vita glitterlack från vinterkollektonen om du har det, det blit magiskt. Undrar hur de andra i den OPI-kollektionen är, jag har bara detta. Makes Men Blush låter ju som ett lack man kunde köpa bara för namnet.. ;-)

2009-04-01 @ 19:44:14
Postat av: Sandra

Åh, det är aldrig kul när naglar går av.. -.- gillar din blogg, förresten!

2009-04-03 @ 19:59:43
URL: http://www.sbxbeauty.devote.se
Postat av: adrasteiah

Emma P: Mmm.. himla trist när det händer. Men de växer ju ut igen som tur är! =)Sminkan: Tack!Alexlyndra: Ett tips för att ändå minska risken för nagelbrott är en bra stärkare - min favorit är OPI Nail Envy Matte.Pixelpig: Jag har tyvärr inte det, men jag kan tänka mig att det är fint! Har sett det på andra. Jag är lite småsugen på en del andra lack från den kollektionen faktiskt så det kanske blir några fler så småningom.Sandra: Nä, det är trist! Och vad kul att höra - verkligen! =)

2009-04-04 @ 23:47:02
URL: http://drenchedincolor.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0