Viva La Diva palett!


Igår spatserade jag in på Kicks och roffade åt mig paletten med 48 "high pearl" skuggor från Viva La Divas julkollektion. Jag vågade inte vänta till löning med risk att de skulle sälja slut. Skuggorna är riktigt skimriga och bra pigmenterade. Det krävs dock lite stuns i penslarna för att jobba in skuggorna. Har man för mjuka penslar kan jag tänka mig att pigmenten kan vara lite svåra att få fast ordentligt. Och som ni ser på bilden finns en hel del färger att välja bland, överlag ganska ljusa nyanser dock men det gör mig inte något. 159:- betalade jag för paletten och det är definitivt ett riktigt fynd! De här paletterna kommer att gå åt som smör i solsken och jag är glad att jag hann knipa mig ett ex.

Den andra paletten som utöver skuggor även innehåller puder, rouge och läppglans såg också mycket trevlig ut och skulle bli en perfekt julklapp. Även de söta askarna i två olika storlekar innehöll fina saker. Så gillar ni metallisk skimrande ögonskuggor, skynda er till närmaste återförsäljare! Julklappar kan man köpa åt sig själv också! =)

Uppdatering: Efter några testsminkningar har mitt intryck av paletten försämrats något.
Tar du med fingret i skuggorna och testar på handen får du till en ganska schysst färg med mängder av skimmer. Med pensel är det betydligt svårare att få till samma effekt. Skuggorna är mjuka och oljiga och vill inte riktigt fästa på huden. Det krävs ganska mycket gnuggande och som jag också nämde tidigare - en bra pensel. För mig fungerar det ok med en tät och fast pensel från MUS, men det krävs ändå rätt mycket jobb. Dessutom sitter inte skuggorna på plats så bra, trots att de fått hjälp av en bas. För många går detta bort direkt och jag kan hålla med, det finns massor av skuggor som är mycket bättre och inte kräver samma jobb. Men på plussidan hamnar skuggornas fina skimmer och nyanser. Jag kommer kanske inte att använda paletten särskilt ofta men jag tycker ändå att några av skuggorna är bättre än andra och för priset känns det ändå ok.

Kommentarer
Postat av: Chaosophia

Knep en sån här palett idag från Åhléns! Den var precis uppackad, och jag tycker det var ett så bra pris med 159kr. Har dock inte testat skuggorna än, men de ser åtminstone väldigt fina ut.

2008-11-14 @ 17:44:22
URL: http://chaosophia.blogg.se/
Postat av: adrasteiah

Chaosophia: Jag tror att du kommer gilla den skarpt! Om du nu inte har något emot den metalliska effekten dvs, för den finns det mycket av!

2008-11-14 @ 18:42:36
URL: http://drenchedincolor.blogg.se/
Postat av: RM

Hade lite problem med denna palett. Den känns aningen oljig och innehåller mineral olja. :/

2008-11-14 @ 21:11:08
URL: http://recenseramera.blogg.se/
Postat av: Linda

Oj denna palett är poppis tror jag :P Jag brukar vara sen med att bli förtjust i paletter, sen när jag väl inser att jag nog måste ha "just den där" paletten så är de ändå slut :P Kanske ska ta en tripp till åhléns och se efter om den finns :o) Ser väldigt fin ut.

2008-11-14 @ 21:44:37
URL: http://bettieli.blogg.se/
Postat av: adrasteiah

RM: Jo, skuggorna har onekligen en lite oljig känsla.. Visste inte att de innehöll mineralolja dock. Är det något du är känslig mot, mer än av rent etiska skäl alltså?

2008-11-14 @ 21:51:03
URL: http://drenchedincolor.blogg.se/
Postat av: adrasteiah

Linda: Ja det verkar så! =) Fast som RM nu påpekar så bör man veta att den innehåller mineralolja innan man bestämmer sig.

2008-11-14 @ 21:53:02
URL: http://drenchedincolor.blogg.se/
Postat av: Marie

Lycko dig!

Nu får du visa också :)

2008-11-14 @ 23:10:29
URL: http://fizzivy.blogspot.com
Postat av: Rouaa

Yay! Jag lyckades be dom lägga undan dom 2 sista (till mina systrar, vill också ha!) hos Kicks i närheten av oss!



Kan man få se lite swatches?

2008-11-15 @ 01:04:17
URL: http://rouaa.blogg.se/beauty
Postat av: adrasteiah

Marie: Spana in hos Rocketqueen lite senare så kanske det dyker upp ett smakprov ;)



Rouaa: Absolut! =)

2008-11-15 @ 13:37:23
URL: http://drenchedincolor.blogg.se/
Postat av: RM

Jag tycker bara inte om mineral olja. :--P

2008-11-15 @ 15:52:54
URL: http://recenseramera.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0