Orly Take Him To The Cleaners


Orly´s Take Him To The Cleaners får mig att tänka på riktigt mörk, bitter choklad. Och jag gillar mörk choklad, både att äta och att bära som färg på mina naglar. Vad jag däremot inte gillar är rinniga, svårapplicerade lack och tyvärr är detta ett praktexempel på ett sådant. Trots snabbtorkande överlack så tar det evigheter att torka! Glansen däremot, den är helt fantastisk! I flaskan ser den chokladbruna färgen ganska varm ut, med ett kopprigt skimmer men väl på naglarna så upplevs den mycket kallare. Trots att nyansen är ruggigt snygg så kommer jag nog inte att använda detta lack särskilt ofta, jag har helt enkelt inte tålamod att arbeta med så här jobbiga lack - och då har jag ändå ett väldigt stort tålamod.

Kommentarer
Postat av: RM

Fint!

2008-12-21 @ 15:25:38
URL: http://recenseramera.blogg.se/
Postat av: Chaosophia

Hmm.. jag tycker mest att det ser ut som vin! Vinröd.. fast jag ser också lite bitter choklad i flaskan, så jag är med på att det är ett brunt lack ändå. Gillade glansen och glittret på ringfingret mest ändå, för jag är lite trött på sådana här nästan-svarta lack.

2008-12-21 @ 15:26:31
URL: http://chaosophia.blogg.se/
Postat av: adrasteiah

RM: Tack tack!Chaosophia: Mjo, håller med dig.. på bilderna ser det mer vinrött ut än brunt. Men tänk kaffesump istället, eller bitter choklad - det är ju lite trevligare =) Och jo, det är ett nästan-svart lack, lite mjukare än riktigt svart bara..

2008-12-21 @ 19:10:19
URL: http://drenchedincolor.blogg.se/
Postat av: Linda

Mmm påminner lite om Zoyas Nina, kanske aningens djupare?

2008-12-22 @ 00:03:58
URL: http://bettieli.blogg.se/
Postat av: Sminkan

Otroligt vackert! Jag blir så klart sugen, men har fortfarande inte fått något invoice från LLSB-typen...

2008-12-22 @ 08:24:55
Postat av: adrasteiah

Linda: Jo jag tror att THTTC är mörkare och så innehåller den ju rätt mycket skimmer =)Sminkan: Har du inte fått det ännu? Men så skumt... och irriterande! :/

2008-12-23 @ 11:09:41
URL: http://drenchedincolor.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0