H&M Mad About You


Igår var jag äntligen in på H&M för att köpa de sista två holografiska lacken som de släppt i vinter. Jag såg att bland annat LipGloss Bitch redan visat denna skönhet för er men jag kände mig också sugen på blått så jag bjuder på lite bilder jag med. Mad About You är inte lika holografiskt som det guldiga eller det rosa lacket men jag gillar det riktigt mycket ändå! Färgen är härligt lavendelblå med massor av fint glitter/skimmer som ju dock har fördelen att bli alldeles slätt på naglarna och fortfarande vara enkelt att ta bort. Två lager krävdes för full täckning, det var lite kladdigt att måla med men fortfarande helt ok. Jag är rätt imponerad av H&M´s hololack och kan varmt rekommendera dem!

Kommentarer
Postat av: Alexlyndra

Nej jag måste verkligen ha ett! Det rosa har hittils lockat mig mest men detta blir nog plats nr två! väldigt fint faktiskt.

2009-01-22 @ 16:08:18
URL: http://alexlyndra.blogg.se/
Postat av: Lina

Visst är det fint, jag har alla men om man ska se till vilka som är mest holo så är det ju det rosa och guldiga. Men Mad about you har en sån fin lavendelton tycker jag så jag är nöjd ändå!

2009-01-22 @ 19:07:48
URL: http://www.makeitfab.blogspot.com
Postat av: Anonym

De är jättefina och jag slog till på alla fyra bara för att slippa ångra mig senare ;) Jag är väldigt imponerad av den fantastiska glansen i dessa lack, att jämföras med t.ex ChG`s något matta holos som kräver överlack för att bli snygga. De här lacken behöver definitivt inget överlack och det är bra för jag är lat:) Du har för övrigt helt otroligt vackra naglar!!!

2009-01-22 @ 21:30:05
Postat av: Marie

Jag gillar verkligen färgen och ju mer jag ser av detta desto gladare blir jag att det inte är ett superholografiskt lack.

2009-01-22 @ 22:02:19
URL: http://fizzivy.blogspot.com
Postat av: Therése

Oj, häftigt att man kan ha så olika åsikter om ett lack :D Jag blev verkligen superbesviken på det blå. Kändes jättetråkigt för mig. Men som tur är så är ju smaken som baken ;)

2009-01-22 @ 23:04:28
URL: http://naildesign.blogg.se/
Postat av: Helena

Åh! Min färg! :-) Så fin!!

2009-01-23 @ 00:59:10
URL: http://my-needful-things.blogspot.com/
Postat av: Sminkan

Snyggt! Färgen är jättevacker utan att väcka galet habegär.

2009-01-23 @ 09:05:49
URL: http://sminkan.blogg.se/
Postat av: adrasteiah

Alexlyndra: Den blå nyansen är verkligen jättefin!Lina: Precis! Håller med!Anonym: Jo, de är väldigt glansiga, fast jag använder överlack mest för att det ska torka snabbare =) Och tack snälla! :DMarie: Gillar du färgen ska du absolut slå till. Jag blev också väldigt förtjust i den.Thérese: Är det holo man är ute efter så förstår jag att man blir besviken. Jag å andra sidan uppskattar att det inte är så superblingigt =)Helena: Ja, den är jättefin!Sminkan: Skönt! Det finns ju så mycket man vill ha =)

2009-01-23 @ 10:23:17
URL: http://drenchedincolor.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0