Orly Satin Gala + H&M Sinful Señorita


Många tyckte liksom jag att Orly Satin Gala såg mycket intressant ut i flaskan så därför blev den först ut som NOTD. Och vad ska jag säga, mer än att jag älskar det? Det har definitivt seglat upp till toppen bland mina absoluta favoritlack, alla kategorier. Som namnet antyder så har lacket en matt "satin-finish" och det är egentligen den som gör det så speciellt. Trots att det är matt så är det också späckat med skimmer, på gränsen till frost. Lackningsegenskaperna då? Helt perfekta. Förmodligen täckande efter ett lite tjockare lager men detta är två väldigt tunna istället. Det flyter ut jättebra och penseln är kontrollerad och fin. Det är inte 3-free om någon undrar! Eftersom jag inte ville mista den matta ytan så har jag inget överlack. Det torkade ganska snabbt ändå. Jag funderar dock på att skaffa mig ett matt överlack att ha till dessa då den matta finishen verkligen faller mig i smaken och det nog inte dröjer så länge förrän jag skaffar fler.

Och så har vi då det andra, av de två, nysläppta holografiska lacken från H&M. När jag först såg dessa så köpte jag bara det guldiga. Dels för att testa lackets kvalité och dels för att jag inte är så jätteförtjust i rosa. Efter att ha testat det guldiga och blivit helt såld så kände jag dock att jag måste ha alla nyanser som jag bara kan få tag på av dessa lack. Min kära och söta sambo hade tydligen snappat upp detta och svängt förbi efter jobbet igår och köpt lacket till mig. Gissa om jag blev förvånad? Det hör inte direkt till vanligheterna att han engagerar sig så i mitt nagellacksintresse. Men glad blev jag! Tack! =)
Den här rosa nyansen är precis lika bra som den guldiga, helt täckande efter endast ett varv! Och är man inte upplagd för att måla alla naglar i rosa så kan man ju alltid ha det som accent, eller hur?  Jag har inget överlack på det här heller, därför är också ytan lite mattare. Vill man ha det lite extra blingit så bör man alltså toppa med ett överlack.
Blommorna är stämplade med Konad, platta m51 med Satin Gala, samma lack som på övriga naglar alltså och det fungerade bra!

Ok, det börjar urarta till en roman detta. Men jag blir så glad över sådana här lack! Om ni råkar se fler nyanser av Satin Hues, som de så fint kallas, så säg gärna till!

Kommentarer
Postat av: Sara

Hur. snyggt. som helst.

2008-12-16 @ 14:58:25
URL: http://www.metrobloggen.se/notd
Postat av: Sminkan

Hihi! Jag mailade din säljare igår... Aaaaargh! Du ruinerar mig! Men jag älskar det! Din blogg är inspiration, inspiration, inspiration! Puss på dig för det!



2008-12-16 @ 15:33:27
URL: http://sminkan.blogg.se/
Postat av: adrasteiah

Sara: Kul att du också gillade det! =)



Sminkan: #skratt# Vilka färger blev det då? Du kommer säkert få hem någon färg som jag bara måste ha också...

Och tack snälla och detsamma darling!

2008-12-16 @ 16:10:40
URL: http://drenchedincolor.blogg.se/
Postat av: Chaosophia

Helt underbart! Grymt snyggt!

2008-12-16 @ 16:20:13
URL: http://chaosophia.blogg.se/
Postat av: Anonym

Trevlig kväll! :)

2008-12-16 @ 16:24:58
URL: http://emmiealina.blogg.se/
Postat av: Sminkan

Bara tre faktisk... Denna, Mistletoe och en blå satin-nyans. Och jag har inte fått svar än, så det kanske inte blir något... ;D

2008-12-16 @ 17:35:07
URL: http://sminkan.blogg.se/
Postat av: Emelie

Åh så snyggt, men vet inte om man kanske ska satsa på ett satin finish överlack istället, då kan man ha vilken av de andra färgerna som helst.



Och jag har varit på H&M varje dag sen du skrev om hololacket första gången men det kommer ju inget!! Snart ska jag hota med att stalka dem om det inte kommer in snart hehe.

2008-12-16 @ 17:51:53
URL: http://www.pssion.se
Postat av: Marie

Du har all anledning att skriva romaner om detta, och all anledning att vara glad. True beauty. Måste skaffa Orly's Matte Top.

2008-12-16 @ 18:30:48
URL: http://fizzivy.blogspot.com
Postat av: derwent

Oj oj oj vilket dunder snyggt lack!!

2008-12-16 @ 18:42:48
Postat av: Kajsa

Har aldrig hört talas om ett matt toplack! Finns det som snabbtorkande också måntro? Fanns inte hos H2T vad jag kunde se iaf..

2008-12-16 @ 19:54:58
URL: http://www.glamour.se/min-sida/Monty/
Postat av: CrazyNails

Hu snyggt som helt, vill ha båda två! Var inne på ett hennes men såg inget holo lack just där. Får gå på jakt på fler ställen

2008-12-16 @ 20:27:52
URL: http://crazy-nails.blogspot.com/
Postat av: Johanna

Jag har tittat in på H&M varje dag men dem har inte kommit dit än, jag måste ju ha! Ser så himla fina ut :)

2008-12-16 @ 21:08:18
URL: http://makeupjunkie.blogg.se/
Postat av: adrasteiah

*Chaosophia: Tackelitack! =)



Sminkan: Ha tålamod, det kommer nog =) Var den blå nyansen Finesse månne?



Emelie: Precis, det är ju absolut ett alternativ! Nu var just dessa nyanser så snygga så jag skulle inte vilja vara utan dem dock =)

Men så konstigt... jag menar, jag bor ju i en sån liten stad, då brukar man få ta del av saker sist och inte först.



Marie: Det gör du nog rätt i! Ska också kolla efter ett matt överlack.



Derwent: Ja, jag är kär! =)



Kajsa: Jag har inte så stor koll faktiskt. Måste forska lite i det...



CrazyNails: Ja, jag tycker de borde dyka upp snart!



Johanna: De är verkligen fina! Hoppas de dyker upp snart, annars kanske jag måste köpa upp hela lagret här och skicka land och rike ;)

2008-12-16 @ 21:29:06
URL: http://drenchedincolor.blogg.se/
Postat av: Lina

Du kommer nog att ruinera mig också verkar det som..... Så fort jag har lite mer pengar på kontot så måste jag helt enkelt också maila denna säljare. Så otroligt fint lack.....

2008-12-16 @ 22:52:16
URL: http://www.makeitfab.blogspot.com/
Postat av: Sminkan

Ha, den blå var slutsåld... Skit också... Men Mistletoe och Gala kommer väl i bästa fall att hamna hos mig. Väntar på nytt invoice.

2008-12-17 @ 11:46:16
URL: http://sminkan.blogg.se/
Postat av: Maria

Vad roligt att det kommer lack med fler finish än det gamla vanliga! :D Jättefin aubergine-lila!

2008-12-18 @ 16:11:21
URL: http://elmikas.blogspot.com
Postat av: adrasteiah

Lina: Gör det, det funkade toppen för mig =)



Sminkan: Äsch.. Aja, Gala och Mistletoe är ju inte fy skam de heller.



Maria: Jag tror faktiskt det här är en gammal kollektion som slutat säljas, men det borde de ändra på för de är ju helt gudomliga!

2008-12-19 @ 00:23:30
URL: http://drenchedincolor.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0