China Glaze Rosita


Lakansmärken from hell, men China Glaze Rosita är ändå ett rätt fint korallrosa lack med ett skimmer som irriterande nog inte kameran lyckas fånga. Jag vet inte riktigt om lakansmärkena endast beror på lacket eller om det faktiskt var jag som klåpade mig lite - tvättade nämligen inte bort lackremovern som jag alltid brukar göra annars och oljerester på naglarna är ju ingen hit om man vill att lack ska torka snabbt. Och stämplarna blev ju liksom upp och ner... Haha, ja jag är inte hundra direkt. Men nu verkar det i alla fall som att jag vet vad som är fel på mig. Har fått reda på att min sköldkörtel spökar. Nedstämdheten och tröttheten har en fysisk orsak och det går faktiskt att göra något åt det!
Hursomhelst, två lager är vad som krävs av detta lack för att få full täckning. Kanske kan man ana lite lite VNL (visible nail line), men det är mest på bilderna. Pensel är precis som vanliga China Glaze, dvs lite väl smal, men det går ändå förhållandevis bra att lacka med den.

Kommentarer
Postat av: Tina

Trots att jag inte kan se skimmret så ser det verkligen ut som det perfekta vårlacket för -09. Och stämplarna blev skitsnygga. :0)

2009-03-17 @ 16:01:58
URL: http://beleza.blogg.se/
Postat av: Sminkan

Ser fint ut!Vet hur det är med nedstämdheten och tröttheten och sköldkörteln. Men jag är dum nog att inte göra något åt det. Och nu blir det en sämre period i och med vårdeppet... Men vad fan. Man får ta nya tag. Bra för dig att du hittat en orsak och klokt att ta tag i det. Beundrar dig!

2009-03-17 @ 18:26:26
URL: http://sminkan.blogg.se/
Postat av: Marie

Det var banne mig fint!Vad skönt att veta vad som är fel! Det är ju bra rent praktiskt, för då vet man vad man kan göra åt det, och skönt psykologiskt så man inte behöver oroa sig eller grunna för mycket. Hoppas det blir bättre snart!

2009-03-17 @ 20:33:20
URL: http://fizzivy.blogspot.com
Postat av: Alexlyndra

Jag hoppas du blir bättre snart! Lacket ser jätte fint ut, by the way. :)

2009-03-17 @ 21:03:24
URL: http://alexlyndra.blogg.se/
Postat av: adrasteiah

Tina: Ja, korallrosa är verkligen en härlig sommarfärg! Och tack!Sminkan: Aha, sedär.. Har förstått att det är en väldigt vanlig sjukdom hos oss kvinnor och att den kan vara svår att både diagnostisera och få bukt med... Men jag har inget val faktiskt, tar mig knappt upp ur sängen på mornarna och allt känns bara så tungt och motigt. Jag önskar ingen det elände som sjukdomen för med sig och jag hoppas verkligen att du hittar energin och orken att ta tag i det du också.Marie: Håller med!

Jo, precis... nu vet jag iaf var jag ska börja. Inte för att det bara är att ta ett piller om dagen och så är det bra, men på nåt sätt känns det ändå skönt att ha något att ta på, så att säga... Och tack =)Alexlyndra: Tack så mycket! =)

2009-03-18 @ 15:13:23
URL: http://drenchedincolor.blogg.se/
Postat av: Marina

Min dotter har problem med sköldkörteln (underfungerande). Hon har ätit Levaxin sedan hon var två år. Det kan ta ett tag innan man hittar rätt dos på medicinen, den måste liksom "ställas in", men sen brukar allt bli bättre. Håll ut!

2009-03-18 @ 19:39:49
URL: http://marinamake.blogspot.com
Postat av: adrasteiah

Marina: Min är också underfungerande så det blir nog Lexaxin för mig också. Önskar bara att hela processen kunde gå lite snabbare! Men det känns skönt läsa dina ord iaf. Tack för att du delar med dig av dina, eller snarare din dotters erfarenheter.

2009-03-19 @ 14:17:51
URL: http://drenchedincolor.blogg.se/
Postat av: Marina

You´re welcome! Maila mig gärna om du vill undra nåt mer! Finns även sighter för folk med detta bekymmer som man kan gå in och läsa till sig en massa info. Googla! Thyroid.någonting kommer inte riktigt ihåg vad den hette, finns säkert flera.

2009-03-20 @ 08:31:10
URL: http://marinamake.blogspot.com
Postat av: CrazyNails

Super att du har hittat ditt problem så att du kan göra nått åt det .

Lacket är jätte fint tycker jag

2009-03-21 @ 13:00:18
URL: http://crazy-nails.blogspot.com/
Postat av: adrasteiah

Marina: Tack! Jo, jag har letat upp och hittat en del intressanta sidor som jag ska kika närmare på.CrazyNails: Jo, det är riktigt skönt. Tack!

2009-03-22 @ 19:10:26
URL: http://drenchedincolor.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0