Butter London Fash Pack


Det har varit lite tyst på bloggen ett par dagar av olika anledningar men här kommer i alla fall det andra lacket från Butter London - Fash Pack. Det här lacket är också ganska skirt men jag lyckades få det täckande efter tre lager så det är iaf mer pigmenterat än det förra och även torktiden är något roligare trots att jag fått en del lakansmärken ändå... Så snabbt är det inte.
Jag gillar ju "svampiga" och lite gyttjiga färger så det här går ändå hem hos mig men jag föredrar OPI's You Don't Know Jacques dock, som är lite mer grå och mindre brun och massor mer lättmålat. Korkarna på Butter London-flaskorna är verkligen klumpiga men det har trots allt varit skoj att testa märket.

Kommentarer
Postat av: makeupoholic

Jag gillar färgen, men tre lager är rätt mycket för ett sånt här krämigt lack, eller hur!?

2009-03-01 @ 10:53:30
URL: http://makeupoholic.blogspot.com
Postat av: Sminkan

snyggt! Tre lager är dock lite mycket när man har andra, liknande lack som är enklare. Men samtidigt, ibland är det värt att jobba för en färg... Lakansmärkena lät dock värre...

2009-03-01 @ 14:24:32
URL: http://sminkan.blogg.se/
Postat av: MissPurple

Snyggt, men tråkigt att det inte är täckande, segt att måla många lager.

2009-03-01 @ 15:02:52
URL: http://misspurple.blogg.se/
Postat av: Sanna

Det ser jättefint ut! Lakansmärken sucks dock

2009-03-01 @ 18:51:14
URL: http://makeupmylack.blogg.se/
Postat av: Riggan

Eftersom vi verkar ha samma smak vad gäller nagellack så måste jag tipsa om ett lack jag fick hem idag som jag tror skulle falla dig på läppen, OPI Melody in Mocha

2009-03-03 @ 14:34:17
Postat av: adrasteiah

makeupoholic: Jo, jag tycker också att det är ett lager för mycket. Det ser inte heller bra ut om det inte är helt täckande.Sminkan: Precis.. Nog för att det är rätt fint men det är inte det första lack jag väljer om jag är sugen på "mushroom"...MissPurple: Det är ju det!Sanna: Håller med!Riggan: Åh, tack för din omtanke =) Det har jag faktiskt inte så jag ska genast kolla upp det.

2009-03-03 @ 15:42:02
URL: http://drenchedincolor.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0