Rimmel "Night Life"

night lifenight lifenight life
Rimmel "Night Life".
Jag är helt såld på det här lacket! Överlag är jag förtjust i dessa gyttjiga, grå-bruna, lite obestämbara färger, men när det dessutom har ett underbart guld-brons skimmer som det här, ja då blir det något alldeles extra! Ser ni hur det skimrar i solskenet? Underbart!
Det täcker fint med två lager, i alla fall för mig. Inte överdrivet lättmålat men torkar snabbt med Seche Vite som överlack.

Bronsprickarna är gjorda med Konads platta med tippmönster. Jag orkar sällan stämpla alla naglar och tänkte att jag skulle testa ett annat sätt att använda den. Det blev såhär. Stämpellacket är faktiskt OPI Brisbane Bronze, det fungerade rätt bra trots att det inte är ett speciallack.
night life

Kommentarer
Postat av: badis

Vad roligt att du startat en blogg! Bloggdesignen är rivig!

2008-10-15 @ 12:25:02
URL: http://badbomben.blogspot.com/
Postat av: Sminkan

Jättevackert lack! Jag blir sjuk av dina bilder... Nu är både du och One Inch Nails som får mig att drömma om långa snygga naglar. Dessutom har du suverän känsla för färgmatchningar och design. Mycket, mycket fint!

2008-10-15 @ 16:15:13
URL: http://sminkan.blogg.se/
Postat av: sminkjante

Riktig snyggt lack. Stämplarna var också fina.

2008-10-15 @ 16:27:06
URL: http://sminkjante.blogspot.com
Postat av: adrasteiah

badis: Roligt att du tycker det! Tack =)Sminkan: Åh, men du har ju också ganska långa naglar. Och de är väl på utväxt dessutom? Vet inte hur länge jag kan ha kvar mina, den här årstiden är rena döden för naglarna, de bara spricker och vill gå av. Och tack för den fina komplimangen! Det betyder mycket när det kommer från någon som inspirerar mig själv mycket!sminkjante: Ja, visst är det! Tack!

2008-10-16 @ 13:53:18
URL: http://drenchedincolor.blogg.se/
Postat av: Marie

Asfin kombo! Trodde inte ett lack i den här färgskalan skulle locka mig, men skimret gjorde hela skillnaden. Och Konaden sitter väldigt fint där. Vilka lack har du upplevt funkar att göra Konad-motiv med?

2008-10-20 @ 14:18:36
URL: http://fizzivy.blogspot.com
Postat av: adrasteiah

Marie: Tack! Jo, skimret gör helt klart det hela lite roligare. Jag har inte testat så många andra lack än Konads egna än, förutom det här. Det gäller nog att prova sig fram och kanske även snegla särskilt på de lack som är lite tjockare än andra, eller torkar något långsammare. Jag ska helt klart säga till om jag hittar något mer som fungerar dock!

2008-10-20 @ 14:37:02
URL: http://drenchedincolor.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0