OPI Quarter Of A Cent-Cherry


OPI Quarter Of A Cent-Cherry.
Sådana här lack gör mig lycklig! Det är fantastiskt lättmålat med en härlig "jellykänsla", det vill säga att det nästan ser ut som genomskinligt glas. Det är väldigt pigmenterat och flyter ut perfekt på naglarna och det blir jämnt och spegelblank. På bilderna har jag två lager vilket täcker bra. Ni kan skymta mina fingertoppar genom färgen på bilderna men i verkligheten syns de inte alls. Färgen är härligt blodröd om än åt det ljusare hållet. Kanske retro-röd beskriver det bättre?

Hur som helst, är ni sugna på ett riktigt klassiskt rött cremelack helt utan skimmer som går åt det kallare, blåare hållet så borde ni definitivt kolla in detta. Det hör absolut till mina topplack i den röda samlingen.

Jo, och självklart var jag ju tvungen att dekorera med ett körsbär på ringfingret, vad annars? Enkelt som tusan med hjälp av två röda strasstenar, två svarta linjer och grönt glitter till bladen.


Kommentarer
Postat av: Sminkan

Älskar körsbären! Helt perfekt! Så måste jag också ha någon gång! Dina naglar är fantastiska och du är helt klart inspirerande till max!

2008-10-23 @ 15:24:00
URL: http://sminkan.blogg.se/
Postat av: Linda

MMmm va snyggt!!!

2008-10-23 @ 18:13:23
URL: http://bettieli.blogg.se/
Postat av: adrasteiah

Sminkan: Tack så jättemycket! =) Ja, det vore kul att se!



Linda: Tack! =)

2008-10-23 @ 19:27:31
URL: http://drenchedincolor.blogg.se/
Postat av: RM

Ursnyggt!

2008-10-24 @ 18:57:52
URL: http://recenseramera.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0