Cover Girl NailSlicks Midnight Forest


Jag hade stora problem att fånga den rätta nyansen på detta lack då det är en riktig kameleont. De två första bilderna är tagna i dagsljus + starkt glödljus och de två sista är tagna i snålt dagsljus. Men lika svår som nyansen är att fånga är den också vacker! Jag är väldigt förtjust i den obestämbara grön/grå/svart/multiskimrande färgen, jag tröttnar aldrig på sådana här lack. Lacket har samma konsistens som "Denim" i samma serie, dvs ganska lättflytande men också lättjobbat. Två lager täcker precis mina naglar.
Däremot måste jag köpa nytt överlack, mitt China Glaze Fast Forward har börjat sjunga på sista versen och blir inte så vackert nere vid nagelbanden. Dekorationen ska föreställa en snöflinga som jag målat på frihand med hjälp av Color Club "What A Drag". Det är ett lack som lämpar sig ypperligt för nailart då det är så täckande.

Kommentarer
Postat av: Sminkan

Väldigt tjusig snöflinga! Jag skulle aldrig klara av det! Aldrig! Mycket imponerande. Och visst är Midnight Forest helt fantastiskt!

Har du sett Max Factors Momentum Moss? Det borde vara en färg för dig. Jag har en urgammal notd på den i bloggen, men den gör inte lacket rättvisa. Det är i alla fall en färg jag tycker du ska kolla upp. tror den borde falla dig på läppen helt! Kanske ska jag lacka med den nu. Jag blev riktigt sugen... Vi får se. Jag kan inte riktigt slita mig från SH än...

2008-12-05 @ 12:41:09
URL: http://sminkan.blogg.se/
Postat av: RM

Riktigt fint. :)

2008-12-05 @ 14:34:58
URL: http://recenseramera.blogg.se/
Postat av: adrasteiah

Sminkan: Åh, tack för tipset! Jag har inte Momentum Moss men däremot Metallic Jade! Jag vill dock minnas att jag hade rätt stora problem att få det jämt... jag antar att Moss är likadant i formulan? Måste nog testa Jade någon dag och se om jag minns fel, för färgen är ju riktigt fin och då kanske jag måste skaffa Momentum Moss också! =)

Lacka gärna så jag har lite klickbara bilder att kika på! Fast jag förstår att du har svårt att slita dig från Sally.... ;)RM: Tackar! =)

2008-12-05 @ 15:16:43
URL: http://drenchedincolor.blogg.se/
Postat av: Sminkan

Ska bli!! ;D

2008-12-05 @ 15:43:36
URL: http://sminkan.blogg.se/
Postat av: Marie

Skitsnyggt, ett jäkligt dramatiskt med understatat lack, om man kan säga så. Ingen sticka i ögonen-färg, men fortfarande helt utan att missa det.

Och att du målat snöflingan på frihand, I can't believe it! Sjukt snyggt gjort!

2008-12-05 @ 16:05:34
URL: http://fizzivy.blogspot.com
Postat av: Sminkan

Nu så finns det Momentum Moss!!

2008-12-05 @ 17:32:10
URL: http://sminkan.blogg.se/
Postat av: adrasteiah

Marie: Nä precis, och ibland känns det bara bäst så. Ett gyllene medelväg =) Hehe, tack!Sminkan: Thanks!!

2008-12-06 @ 12:48:05
URL: http://drenchedincolor.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0